Şırnak'ta Bir Kişi Ambulans Kaçırdı

Şırnak’ta kimliği belirsiz bir kişi hastaneye ait ambulansı kaçırdı.

Şırnak'ta Bir Kişi Ambulans Kaçırdı

Şırnak’ta kimliği belirsiz bir kişi hastaneye ait ambulansı kaçırdı. Silopi’ye kadar giden şahıs polisin havaya ateş açması ile durduruldu. Şahsın yabancı uyruklu olduğu ya da firar eden bir mahkûm olduğuna yönelik çeşitli iddialar bulunuyor.

Şırnak'ta Bir Kişi Ambulans KaçırdıŞırnak'ta Bir Kişi Ambulans Kaçırdı Video: Twitter / @oktaycandemir Mezopotamya Ajansı'nın aktardığına göre Şırnak Devlet Hastanesi’nde kimliği belirsiz bir kişi, bilinmeyen bir nedenle bir ambulansı kaçırdı.Ambulansla kontrol noktalarında durmadan geçen şahıs Silopi’ye kadar giderken, polisin durdurma girişimlerine rağmen yoluna devam etti. Silopi ilçe merkezinde yoluna devam eden aracı durdurmak isteyen polisler, havaya ateş açtı. Şahıs ise ambulansı otobüs durağında bekleyenlerin üzerine sürdü. Durakta bekleyenler ambulansı fark ederek kaçışırken, kaldırıma çıkan ambulans bir süre sonra durdu.

Gözaltına alındı

s-6027f9f2c035d0164310a5f5de007f62c6526e
Fotoğraf: Twitter / @Dogu__EsrefogluPolisler şahsı araçtan indirip, yere yatırdıktan sonra ters kelepçe yapıp ambulansta bomba araması yaptı. Araçta bomba olmadığının anlaşılması ile birlikte araç otoparka çekilirken, şahıs gözaltına alındı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER