Sokak Röportajında AKP’yi Eleştirmişti: Uzaklaştırma Kararı Biter Bitmez Saldırıya Uğradı

AKP’yi eleştirdiği için haziran ayında gözaltına alınan Mehmet Ali Sancaktutan, dün AKP’li olduğu belirtilen kişiler tarafından saldırıya uğradı.

Sokak Röportajında AKP’yi Eleştirmişti: Uzaklaştırma Kararı Biter Bitmez Saldırıya Uğradı

AKP’yi eleştirdiği için haziran ayında gözaltına alınan Mehmet Ali Sancaktutan, dün AKP’li olduğu belirtilen kişiler tarafından saldırıya uğradı. Sürekli tehdit aldığını söyleyen ve hastaneden darp raporu alan Sancaktutan şikâyetçi oldu.

s-60c44eac2f912d62897a24847f04a5371c9480
Rize’de bir sokak röportajında AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ekonomiyi eleştirdiği için haziranda gözaltına alınan, sosyal medya üzerinden tehdit ve hakaretlere maruz bırakılan Mehmet Ali Sancaktutan, dün iki kişinin saldırısına uğradı. Sancaktutan, saldırganlardan şikâyetçi oldu.

Köyden komşum saldırdı

s-7702a354b4d733f8317abc24e1e4836611392e
Sancaktutan’ın Emniyet’te verdiği ifadede olayı şöyle anlattı: “Rahmi Sancaktutan ile aynı köydeyiz, kendisi ile akrabalığım, samimiyetim veya konuşmuşluğum yoktur. Yaklaşık 3 ay önce Rize il meydanında tanımadığım birisi gelerek benimle röportaj yaptı. Rahmi Sancaktutan isimli şahıs bu videoya hakaret içerikli yorumlar yaptı. Bundan dolayı kendisinden şikâyetçi oldum ve uzaklaştırma kararı aldırdım ancak kararın süresi bitti. Tophane Mahallesi Şoförler Cemiyeti’nin önünden geçerken Rahmi Sancaktutan isimli şahsa ‘Sen benim hakkımda niye böyle küfürler ediyorsun’ diye sorduğumda, beni eliyle itekledi. Bunun üzerine orada bulunan köyden komşum Mecit Sancaktutan isimli şahıs ve Rahmi Sancaktutan beni darp etti.” Sokak Röportajında Ekonomiyi Eleştiren Rizeliye Erdoğan'a Hakaret Soruşturması... -

"Sandıkta milletten gereken cevabı alacaktır"

s-44d035f0fa704f2d3e9c2728dfab5845b252c2
Sancaktutan, eskiden AKP’li olduğunu ancak iktidarın yanlış yönetimini beğenmediği için gözaltına alındığını söyledi. Hakkındaki soruşturmanın devam ettiğini söyleyen Sancaktutan, “Bana saldıranlar AKP’li ve benim köylülerim sürekli tehdit alıyordum. En son beni gizlice takip ederek saldırdılar. Baskı ile korku ile bu memleketi yönetemezsiniz. Bu yapılanların kanun önünde hesabını vereceksiniz. Ayrıca AKP de sandıkta milletten gereken cevabı alacaktır” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER