Son Dakika: Erdoğan, Putin ve Ruhani yarın Suriye'yi görüşecek

10 yıldır iç savaşın sürdüğü Suriye'de atılan ve atılacak adımlarda söz sahibi olan 3 ülkenin lideri yarın bir kez daha bir araya gelecek. VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE GÖRÜŞECEKLERKremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyi.

Son Dakika: Erdoğan, Putin ve Ruhani yarın Suriye'yi görüşecek

10 yıldır iç savaşın sürdüğü Suriye'de atılan ve atılacak adımlarda söz sahibi olan 3 ülkenin lideri yarın bir kez daha bir araya gelecek.

VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE GÖRÜŞECEKLER

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin yarın video konferans yoluyla bir görüşme gerçekleştireceğini ve Suriye krizini ele alacağını söyledi.

Gazetecilere konuşan Peskov, basında bulunan, liderler arasında Astana formatında video konferans aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirileceği bilgisini doğruladı.

TAHRAN'DA YAPILMASI PLANLANMIŞTI

Görüşmenin saat 14:00 civarında gerçekleştirileceğini bildiren Peskov, liderlerin konuşmalarının basına açık olacağını açıklama etti. Zirvenin öncelikle martta Tahran'da yapılması planlanıyordu, oysa salgın nedeniyle ertelenmişti.

Son Dakika Haberleri - Son Dakika Haber - Aktüel Haberler

Son Dakika: Erdoğan, Putin ve Ruhani yarın Suriye'yi görüşecek
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER