Son Dakika: Tweetlerine dikkat gelen Trump, ABD'de sosyal ağ platformlarını kapatmakla korkutma etti

ABD Başkanı Donald Trump, seçimlerle ilgili hatalı veri taşıyan bir paylaşımına Twitter'dan uyarı gelmesi üzerine sosyal medya şirketlerini kapatma tehdidinde bulundu.

Son Dakika: Tweetlerine dikkat gelen Trump, ABD'de sosyal ağ platformlarını kapatmakla korkutma etti

ABD Başkanı Donald Trump, seçimlerle ilgili hatalı veri taşıyan bir paylaşımına Twitter'dan uyarı gelmesi üzerine sosyal medya şirketlerini kapatma tehdidinde bulundu. Trump, sosyal ağ platformlarına düzenleme getirileceğini veya bazılarının kapatılacağını söyledi.

"DÜZENLEYECEĞİZ VEYA KAPATACAĞIZ"

Trump, Twitter'a tepki göstererek Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Cumhuriyetçiler Sosyal Medya Platformlarının muhafazakâr sesleri tamamen susturduğunu hissediyor. Bunun bir kez daha olmasına müsade vermemek namına onları kuvvetli bir şekilde düzenleyeceğiz veya kapatacağız.

"EN FAZLA HİLE YAPAN KAZANIR"

Ne yapmaya çalıştıklarını ve başaramadıklarını 2016'da gördük. Bunun daha sofistike bir versiyonunun gerçekleşmesine izin veremeyiz. Tıpkı geniş çapta posta aracılığıyla verilecek oyların ülkemizde gerçekleşmesine müsade veremeyeceğimiz gibi. Posta aracılığıyla oylama her türlü hile, düzenbazlık ve hırsızlık için yerinde olacak. En fazla kandırma yapan kazanır. sosyal medya, sen de aynı şekilde. Kendini toparla, derhal!" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Haberleri - Son Dakika Haber - Güncel Haberler

Son Dakika: Tweetlerine uyarı gelen Trump, ABD'de sosyal medya platformlarını kapatmakla tehdit etti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER