Sünnet Düğününde 'Twerk' Soruşturması Sürüyor: Dansöz Hakkında 'Taciz'den Gözaltı Kararı

Geçtiğimiz günlerde görüntüleri sosyal medyaya yansıyan ve tartışma yaratan sünnet düğünüyle ilgili soruşturmayı yürüten savcılık, görüntülerdeki dansöz ve görüntülerde olmayan ancak o gece düğünde olduğu belirlenen iki dansöz için ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla g.

Sünnet Düğününde 'Twerk' Soruşturması Sürüyor: Dansöz Hakkında 'Taciz'den Gözaltı Kararı

Geçtiğimiz günlerde görüntüleri sosyal medyaya yansıyan ve tartışma yaratan sünnet düğünüyle ilgili soruşturmayı yürüten savcılık, görüntülerdeki dansöz ve görüntülerde olmayan ancak o gece düğünde olduğu belirlenen iki dansöz için ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla gözaltı kararı verdi. 

s-d662bec0773522f1cb086c43c1f64c90938a00
DHA İzmir muhabiri Davut Can'ın haberine göre, Menderes ilçesindeki bir sünnet düğününde çekilen görüntülerin sosyal medyaya yansıması ardından başlatılan soruşturma dosyası hakkında gizlilik kararı alındı.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün de müdahil olduğu soruşturma kapsamında, hem görüntülerde dans eden hem de videoda görülmeyen diğer 2 dansöz hakkında, gözaltı kararı verildi.

Anne ve amca geceyi gözaltında geçirdi.

s-793a45095f2fc44605f71756b26f2567b258f0
Başlatılan soruşturma kapsamında dün çocuğun annesi T.K. ve amcası H.K. gözaltına alınmıştı. Baba F.K.'nin ise şehir dışında olduğu belirtildi. Amca H.K.'nin emniyette verdiği ifadesinde, "Dansözleri ben getirdim. Kötü bir niyetim yoktu, herkese sürpriz yapmak istedim" dediği öğrenildi.

"Herkesi diskoya mı götürseydik? İki dansöz geldi oynadı diye başımız belaya girdi"

s-70aa527e23a1f6273ef1d6b17a523063dcefe4
Ayrıca Hürriyet’ten Musa Kesler'e konuşan amca H.K "Herkesi diskoya mı götürseydik? İki dansöz geldi oynadı diye başımız belaya girdi. Görüntüleri biri internete atmış" diye konuştu.Aktarılan bilgiye göre, soruşturma "cinsel taciz, aile hukukundan kaynaklı yükümlülükleri yerine getirmeme ve hayasızca hareketler" suçlarından yürütülüyor.

Ne olmuştu?

Mahalle Arasında Yapılan Sünnet Düğününe Twerk Dansıyla Damga Vuran Kadın! - Menderes'te köy meydanında yapılan bir sünnet düğününde çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler tartışmalara neden olmuştu.

"Birden fazla suçun işlendiği" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulmuş, kamu davası açılması talep edilmişti.

Sosyal Medyada Gündem Olmuştu: Sünnet Düğünündeki Tartışma Yaratan Dans Hakkında Suç Duyurusu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER