Sürprizin Böylesi! Kocasının Instagram'da Beğendiği Kızların Fotoğraflarını Hediye Etti

Kocası için hazırladığı yaratıcı sevgililer günü hediyesini paylaşan bir TikTok kullanıcısının paylaşımı viral oldu: "Instagram üzerinden beğenmekte olduğu tüm kızların" basılmış fotoğraflarından oluşan bir kutu. Independent Türkçe'den Umut Can Yıldız'ın aktardı

Sürprizin Böylesi! Kocasının Instagram'da Beğendiği Kızların Fotoğraflarını Hediye Etti

Kocası için hazırladığı yaratıcı sevgililer günü hediyesini paylaşan bir TikTok kullanıcısının paylaşımı viral oldu: "Instagram üzerinden beğenmekte olduğu tüm kızların" basılmış fotoğraflarından oluşan bir kutu.

s-43ef88d17aa8d5e5d1b9af33eab6541c3433d8
Independent Türkçe'den Umut Can Yıldız'ın aktardığı habere göre, Tiktok'ta @gr93la kullanıcı adını ve "Gloria" ismini kullanan kadın, "Siz erkeğinize sevgililer günü içi ne aldınız?" yazısıyla paylaştığı şaka yollu videosuyla 14 milyondan fazla görüntülemeye ulaştı.

"Umarım hoşuna gider!"

@gr93la/video/6928980944095366406" data-video-id="6928980944095366406"> @gr93la I have a sense of humor with my man! I don’t know about y’all but I thought this was the perfect gift He loved it ##gorgeousgirls ##fyp ##joke original sound - Gloria
Kutuyu bir araya getirdiğini gösteren videonun başında şunları söylüyor:"Herkes sevgililer günü için değer verdiği kişiye ne aldığını paylaşırken ben de benimkini paylaşmalıyım diye düşündüm. Kocama bu küçük tatlı kutuyu yaptım ve Instagram'da beğendiği tüm kızların fotoğraflarıyla doldurdum. Umarım hoşuna gider!"

Video, Gloria'nın yaratıcı hediyesini öven izleyicilerden binlerce yorum aldı.

s-eeaf2f5f4d59a17ee5d3f6c9ed31b456658648
Bir kişi şöyle takıldı:Yani fotoğrafları zaten beğenmiş... Bu hediyeyi seveceğine epey eminim.Başka biri, "Daha büyük bir kutuya ihtiyacım var" diye ekledi.Bir kişi de Gloria'yı bir "ikon ve bir ilham kaynağı" diye niteledi.Ancak herkes övgüye değer bulmadı, bazı kullanıcılar hediyeyi "dar görüşlü" buldu.Bir kullanıcı, "Hayır, bu toksik ve çok güvensiz. Bunlar sadece 'like'" diye yazdı.Başka bir kullanıcıysa şöyle yazdı:Bazı kızlar bundan hoşlanmıyor ve olabilir.Başka bir kullanıcı da ilişkilerde farklı kişilerin farklı şeylerden rahatsız olduğuna işaret etti.Kullanıcı, "Belki size göre öyle ama başkaları için önemli. Herkesin ilişkisi farklı ve herkesin farklı sınırları var" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER