Tadına Doyamayacağınız Nefis Bir Tarif: Karamelize Soğanlı Buğday Salatası Nasıl Yapılır?

Nefis karamelize olmuş soğanın, buğday ve sebzelerle harmanlanmasıyla adeta lezzet şölenine dönüşen karamelize soğanlı buğday salatasını çok seveceksiniz! Tadına Doyamayacağınız Nefis Bir Tarif: Karamelize Soğanlı Buğday Salatası Nasıl Yapılır?Tadına Doyamayacağınız Ne.

Tadına Doyamayacağınız Nefis Bir Tarif: Karamelize Soğanlı Buğday Salatası Nasıl Yapılır?

Nefis karamelize olmuş soğanın, buğday ve sebzelerle harmanlanmasıyla adeta lezzet şölenine dönüşen karamelize soğanlı buğday salatasını çok seveceksiniz! Tadına Doyamayacağınız Nefis Bir Tarif: Karamelize Soğanlı Buğday Salatası Nasıl Yapılır?Tadına Doyamayacağınız Nefis Bir Tarif: Karamelize Soğanlı Buğday Salatası Nasıl Yapılır?

KARAMELİZE SOĞANLI BUĞDAY SALATASI

2 soğan2 adet haşlanmış patates4 adet haşlanmış havuç1/2 SB haşlanmış buğdaySos için:1/2 demet taze soğan1/4 demet maydanoz1 YK dereotu1 SB yoğurt1/2 SB mayonez2 diş sarımsakTuzKarabiberPul biberSebzeleri ve buğdayı haşlayın. Yeşillikleri doğrayın. Soğanı julyen doğrayın ve çok az yağ ile birlikte soğanlar karamelize olana kadar pişirin. Sos için gerekli malzemeleri karıştırın. Sos, karamelize soğan, buğday ve haşlanan sebzeleri karıştırıp servis edin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER