Tadına Doyamayacağınız Yumuşacık Bir Kek: Melek Kek! Melek Kek Nasıl Yapılır?

Çayı, kahveyi hazırlayın! Tadına doyamayacağınız, hafif mi hafif bir kek tarifimiz var! Tadına Doyamayacağınız Yumuşacık Bir Kek: Melek Kek! Melek Kek Nasıl Yapılır?Tadına Doyamayacağınız Yumuşacık Bir Kek: Melek Kek! Melek Kek Nasıl Yapılır? MELEK KEK1 SB kek unu1 çimdik.

Tadına Doyamayacağınız Yumuşacık Bir Kek: Melek Kek! Melek Kek Nasıl Yapılır?
Çayı, kahveyi hazırlayın! Tadına doyamayacağınız, hafif mi hafif bir kek tarifimiz var! Tadına Doyamayacağınız Yumuşacık Bir Kek: Melek Kek! Melek Kek Nasıl Yapılır?Tadına Doyamayacağınız Yumuşacık Bir Kek: Melek Kek! Melek Kek Nasıl Yapılır?

MELEK KEK

1 SB kek unu1 çimdik tuz5 yumurta beyazı1 SB toz şeker1 TK vanilinServis için:Taze meyveRendelenmiş çikolataPudra şekeriYumurta beyazı ve tuzu mereng kıvamına gelene kadar çırpın. İçerisine şekeri 3 kerede ekleyip katı bir kıvam olana kadar çırpmaya devama edin. Vanilinii ve unu eleyerek karışıma ekleyin. Spatulayla yumurta beyazını söndürmeden karışıma yedirin. Yağlı kağıt serili pandispanya kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 155 derece fırında 30-35 dakika kontrollü pişirin. Arzu ederseniz pudra şekeri, rendelenmiş çikolata ve taze meyve ile servis edin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER