Takıntılı Eski Sevgili Dehşet Saçtı! Önce Taşladı Sonra Kundakladı

Denizli'de takıntılı genç kız, eski sevgilisinin ailesinin evine gelerek taş ile saldırdı.

Takıntılı Eski Sevgili Dehşet Saçtı! Önce Taşladı Sonra Kundakladı

Denizli'de takıntılı genç kız, eski sevgilisinin ailesinin evine gelerek taş ile saldırdı. Öfkesini alamayan genç kız, ailenin evini kundaklamaya çalışırken komşuların dışarı çıkmasıyla olay yerinden kaçtı.

s-a2643950c8c4851fad963467f8326a451533ab
Denizli’de takıntılı genç kız, eski sevgilisinin ailesinin evine gelerek önce taşla saldırdı ardından yakmaya çalıştı. Genç kız, ailenin evini kundaklamaya çalışırken komşuların dışarı çıkmasıyla olay yerinden kaçtı.Olay, Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde meydana geldi. İHA'nın haberine göre, bir süre önce sevgili olan S.E. ve Mustafa Tekin aralarındaki anlaşmazlıktan dolayı ayrıldı. İddiaya göre, ayrılmayı kabullenemeyen genç kız, bazı dönemlerde ayrıldığı sevgilisinin evine gelerek camları kırdığı öğrenildi. Gece saatlerinde ise yine ailenin evine gelen takıntılı eski sevgili, eski erkek arkadaşının evine taşla saldırmaya başladı. O sırada evde yalnız olan anne Zeynep Tekin ise, uykuda olduğu sırada sesleri duyarak uyandı.

Evi yakmaya çalıştı...

Evi yakmaya çalıştı...Evi yakmaya çalıştı... Korkudan dışarıya çıkamayan anne Tekin, çareyi polis ekiplerini aramakta buldu. O sırada öfkesini alamayan genç kız, yanında getirdiği yanıcı madde ile dolu şişeyi yakarak evin kapısına attı. Sesleri duyarak dışarıya çıkan vatandaşlar ise alevleri görerek, söndürmek için kapıya yöneldi. Komşuları gören genç kız ise, olay yerinden kaçtı. Bölgeye sevk edilen ekipler, çevrede takıntılı eski sevgiliyi arama çalışmaları başlattı.

'Korkumdan dışarı çıkamadım...'

s-e1d23c88be5719ea056c74920d50467b44a77a
Şikâyetçi olduğunu ifade eden anne Zeynep Tekin, polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü. Uyku sırasında gürültüye uyandığını korkudan dışarı çıkamadığını belirten anne Zeynep Tekin, “Tam uykuya dalacağım sırada bir gümbürtü duydum. Uyku sersemi uyandığımda birini bizim kapıya sertçe vurduğunu fark ettim. Sanki ev yıkılıyordu, öyle çok bağırdı ki dediklerini de anlayamadım. Korkumdan dışarıya çıkamadım. Evi yakmaya çalışmış. Ben onu görmedim. Korkumdan polisler gelene kadar dışarıya çıkmadım. Kız çok tehlikeli çok terbiyesiz. Çok kez bu şekilde kapıma dayandı. Oğlumla arkadaştı. Oğlum bıraktı diye yapıyor. Benim oğlum öyle olduğunu öğrenince iyice uzaklaştı. Zorla mı güzellik olacak. Keşke insan olsaydı da alsaydım” dedi. Prof. Dr. Görür, İzmir'in İlçelerinde Zeminlerin Deprem Riskini Açıkladı - Belediye 'Evlerden Çıkmayın' Dedi! Korkunç Görüntülerle İzmir'de Yaşamı Felç Eden Sel Felaketi... - Bitişik Nizam Ateş Etmişler: Manisa'daki Olayda Yeni Detaylar!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER