Tam iki yıl uğraştı! 69 yaşındaki oyun meraklısı yaşlı adam, Red Dead Redemption 2'yi bitirerek başarıya imza attı

Reddit kullanıcısı kleverone, sosyal medya uygulamasında paylaştığı gönderide 69 yaşındaki babasının başarısıyla övündü.

Tam iki yıl uğraştı! 69 yaşındaki oyun meraklısı yaşlı adam, Red Dead Redemption 2'yi bitirerek başarıya imza attı

Reddit kullanıcısı kleverone, sosyal medya uygulamasında paylaştığı gönderide 69 yaşındaki babasının başarısıyla övündü. İlk kez oyun oynayan babasının 2 sene içerisinde Rockstar Games'in en iyi oyunlarından olan Red Dead Redemption 2'yi bitirdiğini belirten kullanıcının gönderisi binlerce up aldı.

RED DEAD REDEMPTION 2'Yİ BİTİRME ORANI OLDUKÇA DÜŞÜK

Red Dead Redemption 2'nin yüzde 100'de tamamlanması küçük bir başarı değil. Yüzden fazla ana hikaye görevini tamamlamanın yanı sıra, tüm yan görevleri de tamamlamanız gerekecek. Bunlara, kaçakları kovalamak, çete saklanma yerlerini ele geçirmek veya pusuları püskürtmek de dahil. Hepsi bu kadar değil, oyuncu ayrıca keşif becerilerini, gizli hazineleri, düşmüş yoldaşların mezarlarını veya koleksiyon kartları setlerini de bulmalı. Elde edilecek çok sayıda gizli eşya, tamamlanacak görevler ve aktiviteler etkileyici ve ustalaşması kolay değil. 2020 yılında yayınlanan bitirme raporlarına göre oyunu bitirme oranı sadece %22.5.

69 yaşındaki oyun meraklısı adam, Red Dead Redemption 2'yi bitirdi

2 YILDA BİTİRDİ

Yüzde 100 tamamlama durumuna ulaşmak istemeseniz bile oyunun ana hikayesini bitirebilirseniz. Bunun için oyundaki her etkinliği kesinlikle yapmanız gerekmediğini de belirtelim. Çoğu durumda geliştiriciler bize, yalnızca bazı ögeleri bulma veya haritada belirli sayıda ilginç yer keşfetme ihtiyacında kendini gösteren çok fazla seçim özgürlüğü verdi. Yine de Red Dead Redemption 2'nin boyutu düşünüldüğünde bu büyük bir başarı. Bazı Reddit kullanıcıları, 69 yaşındaki baba için yorumlarda bulundu:

69 yaşında Red Dead Redemption 2'yi bitirdi!

"Oyunu satın alalı 2 yıl oldu ve yüzde 98'de takılıp kaldım. Babana büyük tebrikler!"

Bu, 69 yaşındaki kişinin Reddit'te ilk ortaya çıkışı değil. Kullanıcı kleverone bir süre önce babasının, Red Dead Redemption 2'nin kahramanı Arthur Morgan'ı oynayan Roger Clark'tan bir video mesajı aldığını söyleyerek de açıklama yapmıştı.

Eski nesillerin de video oyunları dünyasında eğlenebileceğini giderek daha sık görmeye devam ediyoruz.

Espor sektörü, İYİ Parti gündeminde! Meral Akşener, ''Bir klişe son bulacak'' deyip Türk sporculara destek verdiEspor sektörü, İYİ Parti gündeminde! Meral Akşener, ''Bir klişe son bulacak'' deyip Türk sporculara destek verdiDünyaca ünlü modacı, PUBG Mobile için kıyafet tasarlayacak!Dünyaca ünlü modacı, PUBG Mobile için kıyafet tasarlayacak!Tam iki yıl uğraştı! 69 yaşındaki oyun meraklısı yaşlı adam, Red Dead Redemption 2'yi bitirerek başarıya imza attı

Kaynak: Turkmmo

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER