Tartıştığı Eşini Bıçaklayıp 'Yaşıyor mu?' Diye Ağladı

İstanbul Sancaktepe’de gece saatlerinde bir koca dehşeti daha yaşandı.

Tartıştığı Eşini Bıçaklayıp 'Yaşıyor mu?' Diye Ağladı

İstanbul Sancaktepe’de gece saatlerinde bir koca dehşeti daha yaşandı. Tartıştığı eşini bıçaklayan adam, eşinin durumunu merak ederek 'yaşıyor mu?' diye ağladı.

s-5fa01b93ca5bd46ba666da4d3ea5f6c4067d90
Dün gece saatlerinde eşiyle tartışan bir adam eline aldığı bıçakla eşini bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler kocayı gözaltına aldı.

Gözaltına alındığı sırada bıçakladığı eşinin hayati tehlikesinin olup olmadığını öğrenmek için “o yaşıyor mu durumu nasıl” diye polis arabası içinde ağladı.

Gözaltına alındığı sırada bıçakladığı eşinin hayati tehlikesinin olup olmadığını öğrenmek için “o yaşıyor mu durumu nasıl” diye polis arabası içinde ağladı. Gözaltına alındığı sırada bıçakladığı eşinin hayati tehlikesinin olup olmadığını öğrenmek için “o yaşıyor mu durumu nasıl” diye polis arabası içinde ağladı. 6003dc878e616c4a43e7f751.jpg
Sağlık ekipleri bıçaklanan kadına ilk müdahaleyi evde yaparak Sancaktepe Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Eşini bıçaklanan koca ise gözaltına alınarak karakola götürüldü. Türkiye, Gıda Zammında OECD Şampiyonu Oldu - Alkollü Araç Kullanmaktan 7. Kez Yakalandı: 2049 Yılına Kadar Ehliyetine El Konuldu - Cumhurbaşkanlığı Araştırması: Halkın Yüzde 80'i Tasarruf Yapamıyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER