Taylan Kulaçoğlu ve Gazeteci Hakan Gülseven Hür Bırakıldı

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu ve gazeteci Hakan Gülseven özgür bırakıldı.  Gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu ve gazeteci Hakan Gülseven, tutuklama talebi ile sorgu hakimliğine sevk edilmesinin peşinde özgür bırakıldı.

Taylan Kulaçoğlu ve Gazeteci Hakan Gülseven Hür Bırakıldı

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu ve gazeteci Hakan Gülseven özgür bırakıldı. 

s-9c497f74acc3022c21c7bc095ad9ab9dbf1bfe
Gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu ve gazeteci Hakan Gülseven, tutuklama talebi ile sorgu hakimliğine sevk edilmesinin peşinde özgür bırakıldı.

Avukatı sosyal medya hesabından duyurdu

Hür bırakılma haberini Avukat Tamer Doğan sosyal medya hesabından paylaştı. Doğan paylaşımında "Düşmanlarımız çatlasın! Müvekkillerimiz özgürlük bırakıldı" dedi.

Havuz medyası ve Twitter trolleri tarafından hedef gösterildikten sonra gözaltına alınmışlardı

Gazeteci Hakan Gülseven ve Taylan Kulaçoğlu Gözaltına Alındı - Sabahleyin gazetesi Kulaçoğlu'nun İsimsizler Hareketi adlı Telegram sayfasını yönettiğini belirterek, "İsimsizler Hareketi, TT listesi tahsis etmek, sosyal medyada düşüncelerine uygun olmayan hesapları maksat tercih etmek gibi faaliyetlerinin yanı sıra provokasyon içerikli tweet yani iletiler atarak Türkiye'de kargaşa dışlamak ve manipülasyon yapmayı hedefleyen paylaşımlar yapıyordu. Terör örgütü DHKP-C'yi sosyal medyada destekleyen ve terör örgütü propagandası yaptığı belirtilen Taylan Kulaçoğlu ismindeki birey 'İsimsizler Hareketi' adı aşağıda Twitter'da bir hesabı yönetiyordu" biçiminde ifadelerle kasıt gösteren haberler yapmıştı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER