TikTok'ta 'Evimizi Basıyorlar' Diye Yardım İstemişti: Valilik Açıklama Yaptı

Kütahya'da komşusu tarafından tehdit edildiğini iddia eden 36 yaşında N.A.

TikTok'ta 'Evimizi Basıyorlar' Diye Yardım İstemişti: Valilik Açıklama Yaptı

Kütahya'da komşusu tarafından tehdit edildiğini iddia eden 36 yaşında N.A. ağladığı bir video paylaşarak "Artık dayanamıyorum kurtarın, evimizi basıyorlar. Devlet beni koruyamıyor" demişti.Kütahya Valiliği'nden konuya ilişkin açıklama geldi. Yapılan açıklamada herhangi bir tehdit ve ev basma gibi bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi.

s-28f064d2f9932344eb5de62c7567d40cd0f0dc
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde oturan N.A., komşusuyla yaşadığı bir tartışmanın ardından çektiği bir videoyu sosyal paylaşım sitesine yükledi. Ağlayarak konuştuğu videoda "Artık dayanamıyorum, kurtarın ne olur? Evimizi basıyorlar, ne olur yalvarıyorum kurtarın artık. Devlet beni koruyamıyor. Nerede yasa, nerde kanun? Ölünce mi kurtaracak bizi devlet? Köylerinde 19 yaşında fidan boyluyu vuranlar, şimdi de beni vuracaklar, öldürecekler. Yalvarıyorum, artık kurtarın beni" diyerek yardım istedi.

Genç kadının videosu kısa sürede yayıldı

Genç kadının videosu kısa sürede yayıldı Genç kadının videosu kısa sürede yayıldı 605aeb61739f076c1a434baf.jpg
Genç kadının videosu sosyal paylaşım sitelerinde kısa sürede yayıldı. Birçok kullanıcı genç kadının zor durumda olduğunu ve kurtarılması gerektiğini savundu. Kütahya Valiliği ise konuyla ilgili internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.

Valilik: 'Ev basma gibi bir durum söz konusu değil'

s-2f75efc6854d6d4886737bbd1c6d7a7ca6a0f0
Kütahya Valiliği konuyla ilgili açıklamasında "N.A. isimli şahıs, köpek kavgasını ayırmaya çalışan dayısının, komşuları Ş.A. isimli kadın tarafından cep telefonuyla kayda alındığını fark etmesi üzerine aralarında çıkan sözlü münakaşanın büyümesiyle, durum N.A. tarafından kolluk birimlerine bildirilmiş ve her iki tarafın da müşteki şüpheli olarak ifadeleri alınmıştır. Söz konusu şahıslar hakkında idari makamlarca karşılıklı olarak uzaklaştırma kararı verilmiştir" ifadesini kullandı.Videoda iddia edildiği gibi bir ev basma olayının olmadığı vurgulanan açıklamada Valilik açıklaması şöyle devam etti:
"Yaşanan münakaşada herhangi bir tehdit ve ev basma gibi bir durum söz konusu olmamıştır. İki kadın arasında daha önceden de benzer karşılıklı suçlamaların olduğu, N.A.’nın bahse konu uygulama üzerinden benzeri paylaşımlarda bulunduğu tespit edilmiştir. Konu adli makamlar, kolluk birimleri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü birimlerince yakından takip edilmektedir."
Elon Musk Duyurdu: Artık Bitcoin ile Tesla Alabilirsiniz - Merkez Bankası'nın Yeni Başkanının İlk İcraatı: Eski Bakan Albayrak'a Yakın İsmi Göreve Atadı - Sağlık Bakanı Koca: 'Salgının Yıkıcı Etkilerine Karşı Güçlü Bir Mücadele Performansı Ortaya Koyduk'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER