Tofaş ve Modifiye Tutkunu Damada Düğününde Çelik Jant, Egzoz ve Ses Sistemi Hediye Edildi

Karaman'da bir damada düğününde takı olarak çelik jant takımı, egzoz ve ses sistemi hediye edildi. Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde yaşayan araba ve modifiye tutkunu Volkan Dikici’ye arkadaşları düğününde takı olarak çelik jant takımı, egzoz ve ses .

Tofaş ve Modifiye Tutkunu Damada Düğününde Çelik Jant, Egzoz ve Ses Sistemi Hediye Edildi

Karaman'da bir damada düğününde takı olarak çelik jant takımı, egzoz ve ses sistemi hediye edildi. Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde yaşayan araba ve modifiye tutkunu Volkan Dikici’ye arkadaşları düğününde takı olarak çelik jant takımı, egzoz ve ses sistemi hediye etti.

“Sıra dışı güzel bir hediyeydi”

s-492eb62ffba9c24cfc63074a89e38a2ed0ab00
Hediyeleri karşısında görünce çok şaşırdığını söyleyen daman Volkan Dikici, "Ben de bir araba sevdalısı olarak çok heyecanlandım, gurur duydum arkadaşlarımla. Güzel bir hediye oldu, sıra dışı güzel bir hediyeydi çok mutlu oldum gerçekten. Eşimde çok heyecanlanmış, şaşırtıcı bir durum oldu. Aynı hisleri o da yaşamış, arabadan anlamaz ama...’’ dedi.

“Arkadaşlarla birlikte organize ettik”

s-2dc02a8dbccf2b126f1272cb3ef2d7cc4b9781
İlginç hediyeyi düşünen damadın arkadaşı Serdar Altuntaş, "Damat araba tutkunu olduğu için böyle bir şey aklımıza geldi. Arkadaşlarla bir olduk, beraber olduk. Organize ettik, damat şaşırdı güzel oldu düğününde. Gayet de güzel bir düğün oldu. En anlamlı hediyesi oldu. Zaten kendisi bir Tofaş tutkunu’’ diye konuştu.Kaynak: İHA

İşte o anlar:

İşte o anlar:İşte o anlar:
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER