'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın Abisi de Uruguay'da Gözaltına Alındı!

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın teslim olmasının ardından önemli bir gelişme yaşandı.

'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın Abisi de Uruguay'da Gözaltına Alındı!

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın teslim olmasının ardından önemli bir gelişme yaşandı. Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın da Uruguay'da gözaltına alındı.

s-1c2555eceb5304cd7404d72ca4eae9108abf4a
Çiftlik Bank soruşturmasında tutuklanan Mehmet Aydın'ın abisi Fatih Aydın gözaltına alındı. Birçok suçtan aranan Fatih Aydın'ı teslim almak üzere bir ekip Uruguay'a hareket edecek.TRT Haber'in aktardığına göre Fatih Aydın, Uruguay'ın başkenti Montevideo'ya 80 km mesafede bulunan Canelones Bölgesinde, Uruguay Federal Polisi tarafından yapılan baskında yakalandı.Fatih Aydın'ın yakalanmasının ardından Interpol Daire Başkanlığınca iade süreci başlatıldı. Aydın'ı teslim almak üzere bir ekip, kısa süre içinde Uruguay'a hareket edecek.Fatih Aydın, "Bankacılık Kanununa Aykırılık", "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama, Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık ve Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı" gerekçesi ile aranıyordu.

Ayrıca bakınız

Tosuncuk'un Sorgusundan: '64 Milyonu Duyunca Teslim Oldum' - Sene Sene Çiftlik Bank Kurucusu Tosuncuk Lakaplı Mehmet Aydın'ın Hikayesi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER