Tosuncuk'un Ağabeyinin İfadesi Ortaya Çıktı: 'Bu Organizasyonu Tek Başına Yaptığına İnanmıyorum'

Şirketlerin kuruluş amacını, sermayelerinin nerede, nasıl temin edildiğini bilmiyorum’ diyor Şirketin 2017 yılı itibariyle brüt satışının 2.425.557 TL; öz kaynaklarının 15.374.756 TL olduğuna dikkati çeken Saymaz, “Fatih, Çiftlik Bilgi İşlem Tarım Hayvancılık Sanayi Tica.

Tosuncuk'un Ağabeyinin İfadesi Ortaya Çıktı: 'Bu Organizasyonu Tek Başına Yaptığına İnanmıyorum'
s-b867cc62cfc351a96ca4ca6e87e985fda0ee1a

Şirketlerin kuruluş amacını, sermayelerinin nerede, nasıl temin edildiğini bilmiyorum’ diyor

Şirketin 2017 yılı itibariyle brüt satışının 2.425.557 TL; öz kaynaklarının 15.374.756 TL olduğuna dikkati çeken Saymaz, “Fatih, Çiftlik Bilgi İşlem Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin genel müdürü olduğunu saklıyor. Gayrımenkullerinin toplam satın alma bedeli 10.268.600 TL'ydi. Buna rağmen Fatih, ‘Şirketlerin kuruluş amacını, sermayelerinin nerede, nasıl temin edildiğini bilmiyorum’ diyor. Sizce mümkün mü?” diye sordu.

"Hayal gücü geniş bir insandı"

Brezilya’da sahte kimlikle yakalandığını hatırlatan Saymaz, Fatih Aydın’ın kardeşinin v Osman Naim Kaya’nın tutuklanmasıyla ilgili şu sözlerini aktardı:
Bu hususları öğrenince Mehmet ve ekibiyle bağlantımı kestim. Sevgilimle evlendik ve üç çocuğumuz oldu. Çalışma ve oturma izni aldım. Eşimle büfecilik, fast food paket servisi ve çim biçme üzerine hayatımı idame ettirirken, 8 Temmuz'da Uruguay'ın Canolones ilinde gözaltına alındım.
Çiftlik Bank'a kağıt üzerinde ortak olduğunu, şirkette maaş karşılığı çalıştığını, yurt dışına kardeşinin davetiyle ve iş için gittiğini ileri süren Fatih Aydın, iadesinde ayrıca, “Yönetimde olmadığım için toplanan paraların nerede ve ne amaçla kullanıldığını bilmem mümkün değildir. Bunun cevabını Mehmet bilir” dedi.Fatih Aydın ayrıca, “Kardeşimin Çiftlik Bank organizasyonunu tek başına yaptığına inanmıyorum. Kendisi bilgisayar oyunlarına düşkün ve hayal gücü geniş bir insandı. Ancak yazılım ve pazarlama bilgisi yoktu. Bir ekibi vardı. Kardeşim bu kişilerle birlikte organizasyonu çevirdi” şeklinde ifade verdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER