TRT Dizisinde Sokakta Transporter ile İnsan Kaçırma Sahnesi Tepki Çekti

Son aylarda birçok kişinin sokak ortasında kaçırılması gündemdeyken, TRTde istihbaratçıların anlatılacağı 'Teşkilat' isimli dizisinin dün yayınlanan fragmanında siyah bir transporter ile kaçırma sahnesi yer aldı.

TRT Dizisinde Sokakta Transporter ile İnsan Kaçırma Sahnesi Tepki Çekti

Son aylarda birçok kişinin sokak ortasında kaçırılması gündemdeyken, TRTde istihbaratçıların anlatılacağı 'Teşkilat' isimli dizisinin dün yayınlanan fragmanında siyah bir transporter ile kaçırma sahnesi yer aldı. Görüntülere tepkiler geldi.

s-9a405e00fe8a0f553a39c3b6ba8206df79d20c
İlk bölümünün 7 Mart'ta yayınlanacağı duyurulan TRT'nin yeni dizisi Teşkilat'ın fragmanı dün yayınlandı.İstihbaratçıların anlatılacağı dizinin fragmanında bombalama, çatışma ve infaz görüntüleri yer alırken, bir sahne tepki çekti. Türkiye'de son dönemde sokak ortasında kaçırılma olayları gündemdeyken, dizinin bir sahnesinde yolda yürüyen bir kişi yanına yaklaşan siyah bir transporter araca itilip kaçırılıyor. DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Faruk Ünsal, TRT dizisindeki görüntüyü Twitter hesabından paylaşıp "TRT 1'in yeni dizisi #Teşkilat'ın fragmanında siyah transporter ile kaçırılan birisi görülüyor!"  diyerek tepki gösterdi.

Gergerlioğlu "skandal" dedi

s-72241ddf16a14be7ad40d2c71da54df4be6fc4
Dizide yer alan görüntüler HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun da tepkisini çekti. Twitter AKP ve TRT'yi etiketleyen Gergerlioğlu, "Şu skandal için açıklama yapacak bir Allah'ın kulu yok mu?" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER