Trump avukatlık borcunu atla ödemeye çalışmış

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın skandallarının ardı arkası kesilmiyor. New York Times'ın gelecek hafta yayımlayacağı kitaba göre Trump, yasal ücretler ödemekten kaçınmak için her zaman alternatif yolların peşinde koşuyor. Bu sebeple 2 milyon dolarlık avukatlık borcunu değer.

Trump avukatlık borcunu atla ödemeye çalışmış

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın skandallarının ardı arkası kesilmiyor. New York Times'ın gelecek hafta yayımlayacağı kitaba göre Trump, yasal ücretler ödemekten kaçınmak için her zaman alternatif yolların peşinde koşuyor.

Bu sebeple 2 milyon dolarlık avukatlık borcunu değerinin 5 milyon dolar olduğunu iddia ettiği bir aygırla ödemek istedi. Ödemenin nakit yolla yapılması durumunda çıkacak yasal ücretleri de müvekkilin ödemesi gerekiyor.

Kitaba erişen The Guardian'ın aktardıklarına göre avukat bu ilginç teklife, "1800'lerde değiliz, bana atla ödeme yapamazsınız" yanıtını verdi.

Olayın 1990'lı yıllarda yaşandığı belirtildi. Ödemelerini almak için Trump'ın ofisine giden avukatın aldığı yanıt şöyle oldu: Sana olan borcumu ödemeyeceğim çünkü sana daha değerli bir şey vereceğim.

Trump ardından önündeki dosyadan at tapusu olarak adlandırdığı bir belge çıkardı ve atın 5 milyon dolar değerinde olduğunu söyledi. Yaşanan gerilimin ardından borcunun bir kısmını ödediği belirtildi.

Trump'ın yıllar önce ABD'nin en büyük avukatlık firmalarından Jones Day'le de ödeme sorunu yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ancak Jones Day kaynakları Trump'ın borcunu tamamiyle ödemek zorunda kaldığını belirtti.

Trump’tan, Dr. Öz itirafı

 

Biden: Trump destekçileri ABD demokrasisini tehdit ediyor

 

Trump’tan FBI’a suçlama

 

FBI duyurdu: Trump'ın evinde 184 gizli belge bulundu

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER