Trump ve Greta Twitter Üzerinden Atıştı: 'Bir Arkadaşıyla Eski Moda Güzel Bir Filme Gitmeli'

Dünya liderlerine meydan okuyan 16 yaşındaki iklim aktivistinin Time tarafından 'yılın kişisi' seçilmesine kızan Trump, 'Greta'nın önce kendi öfke yönetimi sorununu çözmesi gerektiğine' dair tweet attı.

Trump ve Greta Twitter Üzerinden Atıştı: 'Bir Arkadaşıyla Eski Moda Güzel Bir Filme Gitmeli'

Dünya liderlerine meydan okuyan 16 yaşındaki iklim aktivistinin Time tarafından 'yılın kişisi' seçilmesine kızan Trump, 'Greta'nın önce kendi öfke yönetimi sorununu çözmesi gerektiğine' dair tweet attı. Greta yine Trump'a bu sözleri Twitter hesabının 'kişisel bilgiler' bölümünde alaylı şekilde kullanarak yanıt verdi.

s-0262448c8f1504b355a680c4aa76e551be1241
Trump, BM Genel Kurulu'na giderek başta Trump olmak üzere dünya liderlerine meydan okuyan 16 yaşındaki iklim aktivisti Greta Thunberg'in TIME tarafından 2019 yılının kişisi seçilmesiyle ilgili ilginç bir yorum yaptı. TIME Dergisi Yılın Kişisini Açıkladı: 16 Yaşındaki İklim Aktivisti Greta Thunberg - Kendi öfke yönetimi sorunu dillere destan olan ABD Başkanı, iklim için okul grevlerinin öncüsü İsveçli genç kızın öfke yönetimi sorunu olduğunu iddia etti.

"Sakinle Greta, Sakinle"

Trump, BM Genel Kurulu çerçevesinde İklim Zirvesi'nde dünya liderlerine kafa tutan konuşması kadar yolları kesiştiğinde kendisine attığı öfke dolu bakışla da gündem olan iklim aktivistine hitaben şu tweeti attı:"Çok gülünç. Greta kendisinin öfke yönetimi sorunu üzerinde çalışmalı, sonra da bir arkadaşıyla güzel bir eski moda filme gitmeli! Sakinle Greta, Sakinle!"

Greta, Trump'ın açıklamalarını ti'ye aldı

s-b037b1e98f9375db77e450692df3c332cbedea
11 yaşındayken depresyona girip yemek yememe ve konuşmamaya başladığında Asperger sendromu teşhisi konulmuş olan Greta, Trump'ın kendisiyle ilgili kinayelerini aynen alıntılayarak ti'ye alma yöntemini devam ettirdi.

"Güzel bir eski moda filmi arkadaşıyla izlemekle meşgul"

s-165cbf74d1003ae2d3587c7ba8087984325a92
Genç çevreci, ABD Başkanı'nın kendisine dair yorumlarını bir kez daha Twitter hesabının 'kişisel bilgiler' bölümünde kullandı:"Kendi öfke sorunu üzerinde çalışan bir ergen. Şu sıra sakinleşmek ve güzel bir eski moda filmi arkadaşıyla izlemekle meşgul."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER