Trump: Yalnızca aptallar Twitter için bu parayı öder

6 Ocak Kongre baskını teşvik eden yalan bilgiler yaydığı gerekçesiyle Twitter'ın kapısından giremeyen, platformu satın alması halinde defaatle Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın geri dönebileceği mesajı veren Elon Musk'ın bu tekliflerini de reddeden Trump, Twitter anlaşmasının ya.

Trump: Yalnızca aptallar Twitter için bu parayı öder


6 Ocak Kongre baskını teşvik eden yalan bilgiler yaydığı gerekçesiyle Twitter'ın kapısından giremeyen, platformu satın alması halinde defaatle Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın geri dönebileceği mesajı veren Elon Musk'ın bu tekliflerini de reddeden Trump, Twitter anlaşmasının yasadışı olabileceği iması yaptı.

Twitter'dan yasaklanınca kendi yarattığı platform olan Truth Social'da açıklamalar yapan Trump, "Yalnızca aptallar Twitter için bu parayı öder, Elon da aptal biri değil. Ayrıca hisselerini yasadışı olarak elde etmiş olma ihtimali varken nasıl oluyor da bu anlaşma süreci devam ediyor?" diye sordu.

Son olarak Musk, sosyal medya platformundan kaldırmak istediği spam ve sahte hesapların gerçekten kullanıcıların yüzde 5'ini oluşturup oluşturmadığı netleşene dek Twitter'ı satın alma anlaşmasının geçici olarak askıya alındığını duyurmuştu.

Trump Twitter kararını açıkladı

 

Twitter’ı satın almasının arkasında Trump mı var?

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER