Trump yine Biden'ı hedef aldı: Beyaz Saray'a ancak hile yapmadığını kanıtlarsa girebilir

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından Demokrat Parti'den aday olan ve ABD medyasına göre başkan seçilen Joe Biden'ı hedef aldı. "HİLE YAPMADIĞINI KANITLAYABİLİRSE BEYAZ SARAY'A GİRER"Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Biden, Beyaz Saray'a ancak gülünç '.

Trump yine Biden'ı hedef aldı: Beyaz Saray'a ancak hile yapmadığını kanıtlarsa girebilir

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından Demokrat Parti'den aday olan ve ABD medyasına göre başkan seçilen Joe Biden'ı hedef aldı.

"HİLE YAPMADIĞINI KANITLAYABİLİRSE BEYAZ SARAY'A GİRER"

Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Biden, Beyaz Saray'a ancak gülünç '80 milyon oyunun' hileli veya yasadışı olarak elde edilmediğini kanıtlayabilirse Başkan olarak girebilir. Detroit, Atlanta, Philadelphia ve Milwaukee'de büyük çaplı seçmen dolandırıcılığı, çözülemeyen büyük bir sorunu var" ifadelerini kullandı.

Trump yine Biden'ı hedef aldı: Beyaz Saray'a ancak hileli yapmadığını kanıtlarsa girebilir

DÜN GÖREVİ DEVREDECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Trump, dün yaptığı açıklamada Seçiciler Kurulu'nun Joe Biden'ın başkanlığını kesinleştirmesi durumunda bunun yanlış bir adım olacağını ancak yine de Beyaz Saray'ı bırakacağını söylemişti.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kaçta başlıyor? İçişleri Bakanlığı detayları paylaştıHafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kaçta başlıyor? İçişleri Bakanlığı detayları paylaştıSavaş çıkaracak sözler! Netanyahu'dan Orta Doğu'yu sarsan suikastle ilgili bomba itirafSavaş çıkaracak sözler! Netanyahu'dan Orta Doğu'yu sarsan suikastle ilgili bomba itirafLafı eğip bükmedi! Cüneyt Özdemir'den Ekrem İmamoğlu'na sert eleştiriLafı eğip bükmedi! Cüneyt Özdemir'den Ekrem İmamoğlu'na sert eleştiriTrump yine Biden'ı hedef aldı: Beyaz Saray'a ancak hile yapmadığını kanıtlarsa girebilir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER