Türk Telekom’un gençlere Selfycard

Türk Telekom, gençlere yönelik hizmetlerine şimdi de alışveriş kartı Selfycard'ı ekledi.

Türk Telekom’un gençlere Selfycard

Türk Telekom, gençlere yönelik hizmetlerine şimdi de alışveriş kartı Selfycard'ı ekledi. Türk Telekom'un eğlenceli gençlik dünyası Selfy kapsamında, gençler artık yüz yüze ve internet alışverişlerinde tüm harcamalarını VISA özellikli alışveriş kartı Selfycard ile yapabilecekler.

Türk Telekom Strateji, Planlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Fırat Yaman Er, Selfy ile gençlerin fikirlerine önem vererek onların ihtiyaçlarına uygun esnek çözümler üretmeyi sürdürdüklerini belirterek "Yeni pratik ödeme çözümümüz Selfycard ile gençlere güvenli alışveriş imkanı sunuyoruz. ‘İstediğin kadar yükle, istediğin yerde harca' sloganıyla sunduğumuz Selfycard gençlere restorandan markete, e-ticaret sitelerinden dijital abonelikler ile uygulama ve oyun platformlarına kadar pek çok farklı alanda avantaj sağlayacak" dedi.

Herhangi bir sınırlama olmadan herkes kullanabiliyor
Selfycard'ın operatör bağımsız tüm kullanıcılara açık olduğunu ifade eden Er, "Herhangi bir yaş sınırlaması bulunmayan Selfycard'ı tüm gençler rahatlıkla kullanabiliyor. Böylelikle gençlerin hayatlarını kolaylaştırırken harcamalarını da finansal sisteme dahil etmiş oluyoruz. Banka hesabı, kredi kartı gibi finansal araçlara sahip olmayan gençlerimiz, nakit para yerine kullanacakları Selfycard ile internet harcamalarını da daha güvenli şekilde yapabiliyorlar. Akıllı telefonlarına indirecekleri Selfy uygulaması üzerinden kart bakiyelerini, harcama detaylarını kolayca takip edebiliyorlar. Yine Selfy uygulaması sayesinde Selfycard'lılar birbirleri arasında kolayca para transferi de yapabiliyorlar" ifadelerini kullandı.
Selfycard'a para yüklemenin de çok kolay olduğunu belirten Er, "Tüm banka ATM'lerinden, PTT işyerleri ve PTTMatik'lerden, marketler ve perakende noktalarından Selfycard'a kolayca para yüklenebiliyor" diye konuştu.

Selfy'lilere özel 1 haftalık hediye internet

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER