Türkiye Bu Cinayeti Konuşuyordu! Aleyna Çakır'ın Ölüm Nedeni Belli Oldu...

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümüne ilişkin soruşturmada Adli Tıp'tan istenen rapor savcılığa ulaştı. Adli Tıp'ın raporunda, otopsi sırasında yapılan dış muayenesinde ası dışında vücudunda tespit edilen belirtilerin ölüm mey.

Türkiye Bu Cinayeti Konuşuyordu! Aleyna Çakır'ın Ölüm Nedeni Belli Oldu...

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümüne ilişkin soruşturmada Adli Tıp'tan istenen rapor savcılığa ulaştı. 

Adli Tıp'ın raporunda, otopsi sırasında yapılan dış muayenesinde ası dışında vücudunda tespit edilen belirtilerin ölüm meydana getirecek nitelikte olmadığı, iç muayenesinde kafatasında kırık, kafa içi kanama, iç kanama, beyin doku harabiyeti, iç organ ve büyük damar yaralanmasına rastlanılmadığı ifade edildi.

s-fb78c8525d112e07c5c81c6e0137f7059bcc8f
Sabah'tan Dilhan Dumanoğlu'nun haberine göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında kesin ölüm sonucu ile beklenen raporda Çakır'ın iple asılması sonucunda öldüğü belirlendi.

Baş şüpheli sevgilisi.

s-061580b700e3637a526d813c91f06ea1f3f6ba
Aleyna Çakır'ın evde ölü bulunmasının ardından, kendisine şiddet uygulayan ve görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından baş şüpheli olan sevgilisi Ümitcan Uygun gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Uygun'un annesi Gülay Uygun bir süre sonra yakınları tarafından bir akrabasının evinin yakınındaki dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde bulundu. Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Gülay Uygun'un öldüğü tespit edildi.

Darp bulgularına rastlanmadığı aktarıldı.

s-b772a21050a5dd4defd2089a6f8e97b2bf3251
Aleyna Çakır'ın devem eden soruşturmasında, olayın cinayet mi intihar mı olduğunun tespit edilmesi belirlenmesi için 1. Adli Tıp Kurumu İhtisas Başkanlığı tarafından beklenen rapor geldi. Raporda, Çakır'da az sayıda sperm hücresi görüldüğü, kafatasında kırık, kafa içi kanama, beyin kanaması, beyin doku harabiyeti, iç organ ve büyük damar yaralanması görülmedi.Genç kızın ölümünde iple asılmasının dışından ölüme neden olacak bir durum olmadığı tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemede şüpheli bir durumun olmadığı belirtilen raporda, Çakır'ın bulunduğu ortam, bulunuş şekli ve olay yeri inceleme bulguları ile birlikte yapılan değerlendirme sonucunda kesin ölüm sebebinin, iple asılması sonucu gerçekleştiği ifade edildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER