Türkiye'den Havalanıp Rüzgara Kapılan Paraşütçü, Lübnan Sahiline İndi

Sabah saatlerinde rüzgar akımına kapılan Türk paraşütçü Mahmut Ertunç, Lübnan’da bulunan bir sahile iniş yapınca görenler hayretler içinde kaldı. Lübnan’da sabah saatlerinde Zahrani bölgesindeki sahile planör olarak adlandırılan motorlu bir paraşüt iniş yaptı.

Türkiye'den Havalanıp Rüzgara Kapılan Paraşütçü, Lübnan Sahiline İndi

Sabah saatlerinde rüzgar akımına kapılan Türk paraşütçü Mahmut Ertunç, Lübnan’da bulunan bir sahile iniş yapınca görenler hayretler içinde kaldı.

s-446ea71b820d301f37954c741c4ef16932700d
Lübnan’da sabah saatlerinde Zahrani bölgesindeki sahile planör olarak adlandırılan motorlu bir paraşüt iniş yaptı. Türk olduğu öğrenilen paraşütçünün inişi sahilde toplananlar tarafından ilgiyle izlendi.Lübnan polisi tarafından iniş yapan kişinin kimlik tespiti yapıldı. İngilizce konuşan paraşütçünün Mahmut Ertunç olduğu anlaşıldı.

Paraşütçünün Lübnanlılarla konuşma anları

Paraşütçünün Lübnanlılarla konuşma anları Paraşütçünün Lübnanlılarla konuşma anları 5fb7d3fd945989510f5df483.jpg
Gözaltına alınan paraşütçü, Türkiye’nin güneyinde uçuş yaptığı sırada rüzgara kapıldığını ve rüzgarın sürüklemesi sonucunda Lübnan kıyılarına zorunlu iniş gerçekleştirdiğini söyledi. Akıllara durgunluk veren olayla ilgili Lübnan tarafından soruşturma sürdürülürken Mahmut Ertunç’un durumu ile ilgili diplomatik görüşmelerin başlatıldığı öğrenildi.

Paraşütçünün katettiği mesafenin gözünüzde canlanması için Google Maps'ten bir harita

s-0f8fb9f265d0ced5ce865bddecc2f4104ae89a
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER