Türkiye'nin de üyesi olduğu NATO, 15 Temmuz'dan sonra kaçak FETÖ'cü Adaletli Öksüz'ü ağırlamış

15 Temmuz darbe girişimi sonrası kaçan üst düzey FETÖ'cüler başlangıçta, Amerikan Ordusu ve NATO göre kullanılan Almanya'daki kışlada kaldı.

Türkiye'nin de üyesi olduğu NATO, 15 Temmuz'dan sonra kaçak FETÖ'cü Adaletli Öksüz'ü ağırlamış

15 Temmuz darbe girişimi sonrası kaçan üst düzey FETÖ'cüler başlangıçta, Amerikan Ordusu ve NATO göre kullanılan Almanya'daki kışlada kaldı. Yetim'ün de kışlada aylarca kaldığı ortaya çıktı.

Sözcü'den Ali Gülen'in haberine kadar, kanlı darbe girişiminin ardındaki Türkiye'den kaçan üst seviye FETÖ'cüler ilk olarak, Amerikan Ordusu ve NATO göre kullanılan Almanya'daki Heidelberg'in güneyindeki Campbell Kışlası ve onun yandaki Mark Twain Village'de ağırlandı. İddialara tarafından, Adil Öksüz de kaçtıktan daha sonra birkaç ayını bu kışlada geçirdi.

ŞU ANKİ KONUMU BİLİNMİYOR

Öksüz'ün, halen Almanya'da olup olmadığı sorularına ise, "Bireysel bilgileri koruma yasası" gereği cevap verilmiyor. Heidelberg, kaçak savcı Zekeriya Öz'ün de buluntuğu kayıtlı Speyer'e yakın. Böylece, Heidelberg-Speyer-Mannheim ve Ludwigshafen bölgesinin, FETÖ'cülerin belli başlı merkezi olduğu bilgileri de artan bir şekilde ağırlık kazanıyor.

Yine sırtımızdan vurulduk! Bizim de üyesi olduğumuz NATO, Adil Öksüz'ü aylarca ağırlamışFirari FETÖ'cü Adaletli Kimsesiz

120 FETÖ'CÜ VAR

FETÖ'nün üst seviye elamanlarının getirilip konaklatıldığı bu yerde 120'ye yakın FETÖ'cü olduğu öğrenildi. Bunlar aralarında eski asker, hekim, avukat, gazeteci, savcı, hakim, akademisyenler bulunuyor. şu anda 120 FETÖ'cü ile takriben 300 Suriyeli ya da Afgan göçmen bu kışlada bulunuyor. Kışlanın çevresi iyice kapalı ve dışarıdan özel bir ekip tarafından korunuyor.

ALMANYA'DAKİ KIŞLANIN BİR BÖLÜMÜ ABD ASKERLERİNE AİT

FETÖ'cülerin kaldığı Heidelberg'deki kışlanın bir bölümü NATO'ya, bir bölümü ABD askerlerine ait. Aralarında bir cadde var. Bu köyde cami yok, yalnızca minik bir kilise var.

Kışlada iki bambaşka güvenlik ekibi var. Biri kışlanın içinde diğeri haricen. FETÖ'cüler ABD Ordusu veya NATO'nun onlar için özel pişirdikleri yemekleri yiyorlar.

Türkiye'nin de üyesi olduğu NATO, 15 Temmuz'dan sonra firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ü ağırlamış
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER