Türkiye’nin Milli Basketbolcusu Cedi Osman Adına 3 Bin Çocuğa Kızamık Aşısı Gönderildi

Türkiye’de çok markalı perakende zincirinin öncü markası LastikPark, 10.

Türkiye’nin Milli Basketbolcusu Cedi Osman Adına 3 Bin Çocuğa Kızamık Aşısı Gönderildi

Türkiye’de çok markalı perakende zincirinin öncü markası LastikPark, 10. Yıl kutlama etkinliklerinde Benzin TV ile yaptığı çekimlere Cedi Osman onur konuğu olduğu oldu. LastikPark Cedi Osman adına 3 bin 330 çocuğa kızamık aşısı ulaştırılması için UNICEF’e bağışta bulundu.LastikPark 10. yıl etkinleri kapsamında Türkiye Basketbol Milli takımının, Amerika’daki NBA Basketbol ligi takımı Cleveland Cavaliers oyuncusu ve Unicef’ in iyi niyet elçisi seçilen Cedi Osman ile bir araya geldi. Kasım ayında gerçekleşen etkinlikte LastikPark, Cedi Osman adına UNICEF’e 3.330 çocuğa kızamık aşısı ulaştırmak adına bağış yaptı.

Cedi Osman ilk kez piste çıktı!

Cedi Osman ilk kez piste çıktı!Cedi Osman ilk kez piste çıktı! LastikPark, 10. yıl kutlamaları kapsamında sevilen YouTube otomobil kanalı Benzin TV ile ortak bir projeye imza attı. Benzin TV’de yayınlanan ve Türkiye Milli Basketbol sporcusu Cedi Osman’ı da onur konuğu olduğu videonun çekimleri TOSFED Körfez Pisti’nde gerçekleşti. Benzin TV’de yayınlanan videoda Burak Ertem ve Cedi Osman’ın arabalar ve lastikler üzerine keyifli sohbetinin yanı sıra dünyaca ünlü spor otomobil markaları pistte test edildi. Ünlü sporcu, video çekimi için ilk pist deneyimini de yaşamış oldu. Yayınlanan videoya YouTube Benzin TV kanalı üzerinden ulaşılabiliyor. Tatko Lastik A.Ş Genel Müdürü Vedat Özçelik ve şirketin üst düzey yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte, Vedat Özçelik, Cedi Osman adına UNICEF’e yapılan bağış plaketini teslim etti. Cedi Osman’ın Vedat Özçelik’e imzalı basketbol topunu hediye etmesi ile etkinlik sona erdi.

Etkinlik gününün kamera arkası görüntüleri ve tüm detayları LastikPark sosyal medya hesaplarında takipçileriyle paylaşıldı.

s-8afb702669e9a480c1f6d2b48e17846139fedb
Türkiye’de 81 ilde 500’ün üzerinde bayisiyle “aradığınız tüm markalar burada!” Sloganıyla en büyük çoklu markalı perakende zinciri markası olan LastikPark, geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasında olan Tatko Lastik A.Ş’nin bir markasıdır.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER