Turşu Tankına Girip Dans Etmişti: İşletme Mühürlendi, Şahıs Gözaltına Alındı

Bir turşu tesisinde çıplak ayaklarıyla kazana girip dans eden işçi ile bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan akrabası gözaltına alındı.

Turşu Tankına Girip Dans Etmişti: İşletme Mühürlendi, Şahıs Gözaltına Alındı

Bir turşu tesisinde çıplak ayaklarıyla kazana girip dans eden işçi ile bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan akrabası gözaltına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise "Turşu tankında görüntü paylaşılan işletme faaliyetten men edildi" dedi.

s-114024d2616b2eda5c916fa79dec0737bdd7e2
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi nüfusuna kayıtlı İsa T., Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki bir tesiste elbiseleri ve çıplak ayaklarıyla turşu kazanına girip dans eden akrabası Ali G.'yi cep telefonuyla görüntüleyip sosyal medyada paylaştı.

O görüntüler

O görüntüler O görüntüler 6065d98addbc98273da73bd1.jpg
Sosyal medyada tepki çeken görüntüleri inceleyen ekipler, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Videoyu çeken İsa T.'nin adresini belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı. Görüntülerdeki Ali G. de kısa süre sonra gözaltına alındı.

"İşletme faaliyetten men edildi'

s-76ff110a254c2b907b376c747842348607a3ad
Bakan Pakdemirli, "Turşu tankında görüntü paylaşılan işletme faaliyetten men edildi. Basın ve yayın organları ile sosyal medyada infial yaratan, turşu işletmesindeki uygunsuz görüntülere sebep olan A.G. isimli şahıs, ikametgahı olan Urfa Viranşehir’de gözaltına alınmıştır" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

İstanbul Sözleşmesi'nin Feshedilmesiyle İlgili Parti Seçmenlerinin Görüşlerinin Yer Aldığı Şaşırtan Araştırma - 8 Yaşındaki Çocuk Kafasından Isırıldı, Belediyenin 'Minik Dostumuz' Tweeti Tepkilere Neden Oldu - Yemeksepeti'nin Hacklenen Kullanıcı Verileri, Kripto Para Karşılığında Dark Web'de Satılıyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER