Twitter’da Devlet Büyüklerine Hakaret Ediyordu! O Kişi Savcı Özkan Muhammed Gündüz Çıktı

2019-2020 yılları arasında 'Sayın Müsteşar' kullanıcısı adıyla devlet yetkililerine, bakanlara ve AKP'lilere hakarette bulunan hesabın sahibi Samsun Cumhuriyet Savcısı Özkan Muhammed Gündüz çıktı.

Twitter’da Devlet Büyüklerine Hakaret Ediyordu! O Kişi Savcı Özkan Muhammed Gündüz Çıktı

2019-2020 yılları arasında 'Sayın Müsteşar' kullanıcısı adıyla devlet yetkililerine, bakanlara ve AKP'lilere hakarette bulunan hesabın sahibi Samsun Cumhuriyet Savcısı Özkan Muhammed Gündüz çıktı. Savcı Gündüz'ün deşifre olunca hesabını kapattığı görüldü.

s-c46cff8dbfe80d82aa28304da19daa7109d657
Skandal 2019-2020 yılları arasında ‘Sayın Müsteşar’ kullanıcısının kim olduğunun tespiti ile ilgili araştırma sonucunda ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Savcı Özkan Muhammed Gündüz'ün cep telefonuna kayıtlı olduğu anlaşıldı.

s-f54ba4cbe59a7f6298fdcf8f0f270cce536209
İncelemede bakanlara, devlet yetkililerine ve AKP'lilere hakarette bulunan kişinin önce telefonu, tespit edildi. Sosyal medya hesabının, Samsun Cumhuriyet Savcısı Özkan Muhammed Gündüz’ün cep telefonuna kayıtlı olduğu anlaşıldı.Deşifre olan savcının hesabı alelacele kapattığı görüldü. Gündüz’ün kullanımında olan cep telefonuna ait HTS kaydı, Bilgi Teknolojileri Kurumu’ndan istendi. Gündüz’e ait olan cep telefonuna ‘Sayın Müsteşar’ hesabının kurtarma bilgilerinin Twitter tarafından mesaj olarak gönderildiği anlaşıldı. Boğaziçi Üniversitesi'ndeki LGBTİ+ Bayraklı Kabe Görseliyle İlgili Hazırlanan İddianameye Şeriat Tepkisi - Esenyurt'ta, Bavul İçinde Yarım Milyon Liralık Uyuşturucu Yakalandı - Japonya Mahkemesi: 'Eşcinsel Evlilikleri Tanımamak Anayasaya Aykırı'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER