Twitter'dan Taliban Açıklaması

Twitter, Taliban'a ait hesapların kapatılıp kapatılmayacağı sorusunu cevapsız bırakarak, "Şiddetin yüceltilmesini yasaklayan kurallar proaktif olarak uygulanmaya devam edecek" dedi. Facebook'un Taliban'a ait içerikleri engelleme kararının ardından gözler Twitter'a çevrildi.

Twitter'dan Taliban Açıklaması

Twitter, Taliban'a ait hesapların kapatılıp kapatılmayacağı sorusunu cevapsız bırakarak, "Şiddetin yüceltilmesini yasaklayan kurallar proaktif olarak uygulanmaya devam edecek" dedi.

s-33a33de4d56192ed86c261a611749340c45cf8
Facebook'un Taliban'a ait içerikleri engelleme kararının ardından gözler Twitter'a çevrildi. Konuyla ilgili olarak Twitter tarafından yapılan açıklamada, açık olarak hesapların kapatılıp kapatılmayacağı sorusu yanıtsız bırakılırken, 'şiddetin yüceltilmesi, platform manipülasyonu ve spam'i yasaklayan kuralların proaktif olarak uygulanmaya devam edeceği' açıklandı. Öte yandan, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hesabının kapatıldığı halde Taliban liderliği konusunda sessiz kalınması ise eleştirilere yol açtı. Taliban'ın 'Kasap Baradar' Lakaplı Lideri Afkaniztan'a Döndü: Kadın ve Çocuklara Şiddet Başladı - Afgan Kadınları Taliban Gölgesindeki İlk Günlerini Anlattı: 'Annemizi Yemek Pişirmediği İçin Öldürdüler' - Perinçek: 'Taliban, Mustafa Kemal Paşa'nın Türkiye'de Yaptığı Gibi Afganistan'ın Kurtuluş Savaşını Başardı'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER