Twitter, Trump konusunda geri adım attı: Kurallarımıza aykırı bir koşul tespit etmedik

sosyal ağ platformu Twitter, Minneapolis eyaletinde siyahi vatandaş George Floyd'un polis kadar öldürülmesi ardından meydana çıkan olaylarla ilgili ABD Başkanı Trump ve Beyaz Saray'ın devlete ait hesaplarından yapılan paylaşımlara "Şiddeti yüceltme" uyarıları koyması ile ilgili y.

Twitter, Trump konusunda geri adım attı: Kurallarımıza aykırı bir koşul tespit etmedik

sosyal ağ platformu Twitter, Minneapolis eyaletinde siyahi vatandaş George Floyd'un polis kadar öldürülmesi ardından meydana çıkan olaylarla ilgili ABD Başkanı Trump ve Beyaz Saray'ın devlete ait hesaplarından yapılan paylaşımlara "Şiddeti yüceltme" uyarıları koyması ile ilgili yeni bir tanımlama yaptı ve "Kurallarımıza aykırı bir durum saptama etmedik" dedi.

BEYAZ SARAY RESMİ AÇIKLAMAYI PAYLAŞTI

Beyaz Saray, Twitter'ın konuya ilişkin elektronik posta ile gönderdiği açıklamayı devlete ait Twitter hesabından paylaştı. Açıklamada, "Laf konusu içeriği inceledik ve bizim kurallarımıza tutarsız bir koşul saptama etmedik." ifadesi yer aldı.

Beyaz Saray'dan bunun üstüne "Twitter, dakikalar önce Beyaz Saray'a gönderdiği mailde, sansür uyguladıkları paylaşımda herhangi bir Twitter kuralının çiğnenmediğini kabul etti. Peki neden hala sansür uygulanıyor?" açıklaması yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER