Ulu Önder Atatürk'ün Fotoğrafını 'Tek Kaş' Olarak Paylaşan İstanbul Valiliği'nden Açıklama: 'Kasıtlı Olmayan Karartı'

İstanbul Valiliği'nin resmi Twitter hesabından skandal bir paylaşıma imza atıldı.

Ulu Önder Atatürk'ün Fotoğrafını 'Tek Kaş' Olarak Paylaşan İstanbul Valiliği'nden Açıklama: 'Kasıtlı Olmayan Karartı'

İstanbul Valiliği'nin resmi Twitter hesabından skandal bir paylaşıma imza atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ali Yerlikaya'yı ziyaret ettiği sırada çekilen ve sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafta arkada bulunan Atatürk resminde kaşların birleştirildiği görüldü. Valilik tarafından açıklamada fotoğraftaki karartının kasıtlı olarak yapılmadığı belirtildi.

İstanbul Valiliği'nin Twitter hesabından paylaşılan fotoğraf şu şekildeydi

s-38192140bb04c9faf736c81f89bfe78c321520

Sosyal medyada görüntülere tepki gelmesinin ardından fotoğraf kaldırıldı ve ardından bu tweet paylaşıldı.

Valilik tarafından, gösterilen tepkiler üzerine açıklama yapıldı: 'Kasıtlı olmayan karartı oluştu.'

s-91281c99c0d3d45fbfe24f307c2eb951ccccb2'Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Fotoğrafıyla İlgili Kamuoyuna Duyuru' başlığıyla İstanbul Valiliği Kurumsal İletişim Sorumlusu Muammer Karadeniz tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Bugün İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kabulleri sonrasında Valiliğimiz Twitter hesabından tarafımdan yapılan paylaşımda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı üzerinde kesinlikle kasıtlı olmayan bir karartı oluşmuştur. Durumun telefonumdaki Twitter uygulamasında fotoğraf düzenleme özelliğinin kullanılması sırasında oluştuğu fark edilmiş ve hemen gerekli müdahale yapılmıştır"

Açıklamanın üzerinde ise uygulamanın nasıl çalıştığına dair bir video paylaşıldı.

Açıklamanın üzerinde ise uygulamanın nasıl çalıştığına dair bir video paylaşıldı.Açıklamanın üzerinde ise uygulamanın nasıl çalıştığına dair bir video paylaşıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER