Ümitcan Uygun Adliyeye Sevk Edildi

Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunmasının ardından baş şüpheli olan Ümitcan Uygun, bir arkadaşıyla uyuşturucu madde kullandıkları görüntülerin ardından gözaltına alınmıştı.

Ümitcan Uygun Adliyeye Sevk Edildi

Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunmasının ardından baş şüpheli olan Ümitcan Uygun, bir arkadaşıyla uyuşturucu madde kullandıkları görüntülerin ardından gözaltına alınmıştı. Uygun, bugün adliyeye sevk edildi.

s-d335a736cac713427b1156dfde958bef59ea49
Ankara’da evinde bornoz kuşağı ile kapıya asılmış bir şekilde bulunan Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in ölümünde baş şüpheli Ümitcan Uygun, bu sefer uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyla medyadan yayınladı. Aleyna Çakır Dosyasının Baş Şüphelisi Ümitcan Uygun Uyuşturucu Kullandığı Görüntüleri Yayınladı - Görüntülerin ardından harekete geçen Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümitcan Uygun ve yanında bulunan T.K'nın yakalanması için talimatı verdi.

Gözaltına alınmıştı

Aleyna Çakır’ın Ölümüyle Gündeme Gelen Ümit Can Uygun 'Uyuşturucudan' Gözaltında! - Ankara Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından başlatılan çalışma sonucunda Ümitcan Uygun, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan yakalanarak gözaltına alındı.Uygun, bu sabah adliyeye sevk edildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER