Ümraniye'de Polise Bıçakla Saldıran Zanlının Vurulduğu O Anlar

İstanbul Ümraniye'de ağabeyi ile kavga eden ve annesini bıçakla yaralayan saldırgan, olay yerine  gelen polise bıçakla saldırmaya çalıştı.

Ümraniye'de Polise Bıçakla Saldıran Zanlının Vurulduğu O Anlar

İstanbul Ümraniye'de ağabeyi ile kavga eden ve annesini bıçakla yaralayan saldırgan, olay yerine  gelen polise bıçakla saldırmaya çalıştı. Polis tarafından ayağından vurulan bıçaklı saldırgan kelepçelenerek gözaltına alındı. Saldırganın etkisiz hale getirildiği anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ümraniye'de Polise Bıçakla Saldıran Zanlının Vurulduğu O AnlarÜmraniye'de Polise Bıçakla Saldıran Zanlının Vurulduğu O Anlar Olay, dün akşam saatlerinde Atakent Mahallesi'nde  yaşandı. İddiaya göre, E.D.(30) isimli kişi, ağabeyi ile kavga  ettikten sonra annesini bıçakla boğazından yaraladı. Daha sonra sokağa çıkarak park halindeki araçlara zarar verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bıçaklı saldırgan, olay yerine gelen polis ekiplerine de bıçakla saldırmaya çalıştı. Polis bıçaklı saldırganı ayağından vurarak etkisiz hale getirdi. KelepçelenenE.D., hastaneye kaldırıldı. E.D'nin "Kasten yaralama" ve "Uyuşturucu kullanmak" suçlarından  13 kaydı olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER