Uygunsuz Görüntüleri Kaydedilen Sendika Başkanı: 'O Kadın Para İstedi, Tehditlerine Boyun Eğmedim'

Bolu'da, makam odasında bir kadınla sohbet ederken mastürbasyon yaptığı görüntüler ortaya çıkan Belediye İş Sendikası Bolu Şubesi Başkanı Sinan Ay, olaya ilişkin konuştu.Görüntülerin 7-8 ay önce çekildiğini belirten Ay, kadının kendisinden para istediğini ve vermezsem gö.

Uygunsuz Görüntüleri Kaydedilen Sendika Başkanı: 'O Kadın Para İstedi, Tehditlerine Boyun Eğmedim'

Bolu'da, makam odasında bir kadınla sohbet ederken mastürbasyon yaptığı görüntüler ortaya çıkan Belediye İş Sendikası Bolu Şubesi Başkanı Sinan Ay, olaya ilişkin konuştu.

Görüntülerin 7-8 ay önce çekildiğini belirten Ay, kadının kendisinden para istediğini ve vermezsem görüntüleri her yerde paylaşacağını söylediğini ifade etti.

'Bu kişinin tehditlerine boyun eğmedim'

s-30be103b238babfe933863806162c76131b15a
Makam odasında bir kadınla görüntülü sohbet ederken, kendi kendini tatmin ettiği anlara ait görüntüleri ortaya çıkan Belediye-İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay, olayı bir komplo olarak niteledi:
"Bu bana düzenlenmiş bir komplodur. Yedi, sekiz ay önce yaşandı. Görüntüleri çeken bayan benden para istedi. Para vermezsem bu görüntüleri her yerde paylaşacağını söyledi. Ben de 'sana verecek param yok. Ne yaparsan yap' diyerek, bu kişinin tehditlerine boyun eğmedim"

'Bu komplonun hesabını soracağım'

s-bd6e4c67bd26fcb2fd71a3388f9f8629c8e264
Ay, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu, bana düzenlenmiş bir komplodur. Bu olay 78 ay önce yaşandı. Görüntüleri çeken bayan benden para istedi. Para vermezsem bu görüntüleri her yerde paylaşacağını söyledi. Ben de 'sana verecek param yok. Ne yaparsan yap' diyerek, bu kişinin tehditlerine boyun eğmedim. Fakat seçimden sonra bu görüntüler elden ele dolaşmaya başladı. Bu görüntüleri seçimde bana karşı kaybeden grubun herkese yaydığını biliyorum. Hem bu görüntüleri kaydedip, benden para isteyen kişi hem de bu görüntüleri yayan kişilerle ilgili suç duyurusunda bulundum. Bana düzenlenen bu komplonun hesabını soracağım."

Sinan Ay, görüntülerin ardından görevinden alınmıştı.

Bolu'da Bir Kadın Cinsel İçerikli Sohbet Ettiği Belediye-İş Sendikası Şube Başkanının Mastürbasyon Görüntülerini İfşa Etti!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER