Vatan Partisi'nden Taliban Açıklaması: 'ABD Emperyalizmine Karşı Savaşıyor'

Doğu Perinçek'in lideri olduğu Vatan Partisi, Afganistan'ı ele geçiren radikal İslamcı Taliban'dan neredeyse övgüyle söz eden bir video yayımladı.

Vatan Partisi'nden Taliban Açıklaması: 'ABD Emperyalizmine Karşı Savaşıyor'

Doğu Perinçek'in lideri olduğu Vatan Partisi, Afganistan'ı ele geçiren radikal İslamcı Taliban'dan neredeyse övgüyle söz eden bir video yayımladı. Partiye göre Taliban, ABD emperyalizmine karşı silahlı mücadele veriyor.

Genel Sekreter Özgür Bursalı'nın açıklaması Vatan Partisi'nin Twitter hesabından paylaşıldı.

Genel Sekreter Özgür Bursalı'nın açıklaması Vatan Partisi'nin Twitter hesabından paylaşıldı. Genel Sekreter Özgür Bursalı'nın açıklaması Vatan Partisi'nin Twitter hesabından paylaşıldı. Özgür Bursalı, videoda şu sözleri kullandı:"Dünyanın bütün ülkelerinin saptadığı gibi, Taliban Örgütü, ABD emperyalizmine ve işbirlikçilerine karşı yürüttüğü silahlı mücadeleyi son hedefine ulaştırmak üzeredir. Süreç, Afganistan'ı birleştirecek ve bağımsızlığını sağlayacak bir hükümetin kurulması yönündedir. Taliban yönetimi uluslararası alanda şimdiden Afganistan'ın meşru bir gücü olarak kabul görmektedir" İnsanlara 21. Yüzyılda Cahiliye Devrini Yaşattıran Taliban'ın Çağ Dışı Uygulamaları Karşısında Kanınız Donacak - Afganistan'dan Kaçmak İsteyenlerin Akın Ettiği Kabil Havaalanı'nda Kaos Görüntüleri - Afganistan'da Yıllardır Devam Eden ve Bir Türlü Bitmek Bilmeyen Kaosun Arkadasındaki Taliban Kimdir?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER