Vatandaştan İmamoğlu'na Ulaşım Zammı Tepkisi: 'Her Şey Çok Güzel Olacak Demiştiniz; Olmadı...'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kapalıçarşı ziyareti sırasında, toplu ulaşıma yapılan zam sebebiyle tepki ile karşılaştı.

Vatandaştan İmamoğlu'na Ulaşım Zammı Tepkisi: 'Her Şey Çok Güzel Olacak Demiştiniz; Olmadı...'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kapalıçarşı ziyareti sırasında, toplu ulaşıma yapılan zam sebebiyle tepki ile karşılaştı. Bir vatandaş İmamoğlu'na, "Her şey çok güzel olacak demiştiniz; olmadı" ifadesini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kapalıçarşı ziyareti sırasında vatandaş tarafından protesto edildi.

s-6b30f5b3e03a25f864f79a95f7209446162646
Ulaşıma yapılan yüzde 35'lik zamma değinen vatandaşlar, "Her şey çok güzel olacak demiştiniz; olmadı" sözleriyle İmamoğlu'na yüklendi. Yeni Tarife 10 Şubat'ta Başlıyor: İstanbul'da Toplu Taşımaya Yüzde 35 Zam -

İmamoğlu yönetilen eleştireye diğer zamlara değinerek yanıt verdi

İmamoğlu yönetilen eleştireye diğer zamlara değinerek yanıt verdi İmamoğlu yönetilen eleştireye diğer zamlara değinerek yanıt verdi 5e568ac35c59c209178aae5b.jpg
İmamoğlu yöneltilen eleştiriye, "Niye olmuyor? Döviz artıyor, mazot artıyor, yakıt artıyor, doğalgaz artıyor. Bunlar bizim elimizde değil. Onlara da tepki göster senden istirhamım. Zam yapmak zorunda kaldık. Biz de keyif almıyoruz" karşılığını verdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER