Veyis Ateş, Peker'in İddiasında Geçen Paramount Otel’de Konakladı mı?

Habertürk sunucusu Veyis Ateş’in, suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiasında geçen Paramount Otel’de geçen yıl tatil yaptığı ortaya çıktı.

Veyis Ateş, Peker'in İddiasında Geçen Paramount Otel’de Konakladı mı?

Habertürk sunucusu Veyis Ateş’in, suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiasında geçen Paramount Otel’de geçen yıl tatil yaptığı ortaya çıktı. Ateş’in paylaşımları, otelde kaldığını gösteriyor. Otelin gecelik fiyatları ise dudak uçuklatan cinsten.

s-bc45b92d6b6a320c4ad40343ca16b90b166c3f
Suç örgütü lideri Sedat Peker'in Paramount otelde kaldığını söylediği Habertürk'ten Veyis Ateş'in instagram hesabındaki paylaşımları, Ateş’in geçen yıl bu otelde kaldığına işaret etti. Ancak tarihler ve yanında tatil yapan isimlere dair Peker’in iddiasının dışında henüz bir bilgi bulunmuyor.Suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün yayınladığı 9. videosunda kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e el konulduğunu ve öncesinde ise aralarında hakim, savcı ve bazı basın mensuplarının bulunduğu isimlerin bu otelde ücretsiz kaldığını iddia etti. Bu isimler arasında Veyis Ateş'in de olduğunu söyledi.

Peker'in Paramount otelde kaldığını söylediği Habertürk'ten Veyis Ateş'in instagram hesabındaki paylaşımları, burada kaldığını doğruluyor.

s-23e18dbed519f9df04cd59e059aea716014f5d
Ateş'in Instagram hesabından, geçen yıl 25 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde bu otelden paylaşımlar yaptığı görülüyor.Adını Resort Be Premium olarak değiştiren otelde bu yılın aynı tarihlerinde, 25 Temmuz-2Ağustos aralığında rezervasyon yapılmak istendiğinde, en düşük oda fiyatı gecelik 3 bin 734 lira görünüyor. Bu odanın 8 gecesinin ücreti 29 bin 872 TL yapıyor. Otelin Grand Villa diye adlandırılan en lüks odasının geceliği ise 106 bin 223 TL görünüyor. Sekiz günlük tatil 849 bin 784 TL'ye mal oluyor. Peker'in 9. Videoda Suçladığı İsimler Sessizliğini Koruyor: Kim İçin Ne Demişti? -

Ateş, Twitter'da yaptığı son paylaşımı sildi.

s-6042e0ad0d98ddc916a41d21301247c9a27a01
Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Habertürk'te katıldığı program sonrası hedefine aldığı Veyis Ateş, son iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ateş'in Twitter hesabından son retweet yaptığı bir kareyi silmesi dikkat çekti. Bu tweette Veyis Ateş'in yanındaki kişilerden birinin Abdurrahman Külünk olduğu görülüyordu. Sedat Peker'in İddialarının Ardından Demirören ve Ziraat Bankası Sosyal Medyada Topa Tutuldu - Rasim Ozan Kütahyalı'nın Arkadaş Daveti Üzerine Gittiği, Geceliği 400 Bin Liralık Otel Tepkilerin Odağında - Çocuk İstismarcısı Şeyh Eyüp Fatih Şağban: 'Peygamber Torunuyuz, Duygular Baskın Oluyor...'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER