WhatsApp’tan Tartışılacak Yeni Adım: Biyometrik Veriyle Kimlik Doğrulama

Son dönemde gizlilik sözleşmesi ve veri paylaşımına dair değişikliklerle dikkatleri üstüne çeken Whatsapp, tartışma yaratacak yeni bir uygulamayı devreye sokuyor.

WhatsApp’tan Tartışılacak Yeni Adım: Biyometrik Veriyle Kimlik Doğrulama

Son dönemde gizlilik sözleşmesi ve veri paylaşımına dair değişikliklerle dikkatleri üstüne çeken Whatsapp, tartışma yaratacak yeni bir uygulamayı devreye sokuyor. Sadece QR kodunu okutarak girilebilen Whatsapp Web'e bağlanmak istediğinizde önce mobil cihazdan biyometrik verilerinizi doğrulamanız gerekecek.

s-9e0a5b7fc4ef3c3eb8575d98d50bf67f64dfc6
Veri paylaşımıyla ilgili gizlilik sözleşmesinde değişiklik yapması nedeniyle milyonlarca kullanıcısını kaybeden WhatsApp, bu kez web uygulamasında yapacağı değişiklik nedeniyle tartışılmaya başlandı.

Yeni bir güvenlik adımını kullancılarına sunacak

s-d775fab199ba94b0255f401d64c4faca338f9c
TechCrunch sitesinde yer alan habere göre; WhatsApp yeni bir güvenlik adımını kullancılarına sunacak. Buna göre masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarında gösterilen bir QR kodunun telefona okutulması yardımıyla girilebilen Whatsapp Web’e biyometrik veriler (parmak izi ya da yüz tanıma) adımı ekleniyor. Metro Turizm'in Firari Sahibiyle Interpol Tarafından Aranan Çete Lideri Buluştu: Batum'da AVM Satın Aldılar - Kripto Para Piyasalarında Neler Oluyor? Dogecoin'den Bir Gecede Rekor Artış - CHP'li Şimşek: 'Valilerin İktidarın Değil, Devletin Valisi Olması Gerektiğini Hatırlattım'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER