Yakınlarının Yardım Etmediği KOVID-19 Olan Yaşlı Kadını Kucağında Taşıyan Sağlık Çalışanı

KOVID-19 pozitif olan ancak asemptomatik olan yürüme güçlüğü çeken yaşlı kadına yakınları ve çevredekiler yardım etmeye çekindi.

Yakınlarının Yardım Etmediği KOVID-19 Olan Yaşlı Kadını Kucağında Taşıyan Sağlık Çalışanı

KOVID-19 pozitif olan ancak asemptomatik olan yürüme güçlüğü çeken yaşlı kadına yakınları ve çevredekiler yardım etmeye çekindi. 93 yaşındaki kadına ise yardım eli sağlık çalışanından geldi.

Ambulansla Pazar ilçesine bağlı Kirazlık Mahallesi'ndeki evinin önüne getirilen pozitif ama asemptomatik olan yürüme güçlüğü çeken kadına, yakınlarının ve çevredekilerin yardım etmeye çekindikleri vurgulandı.

s-f7b0738fdd9dad879bac7e8202b708740a8b3e
Bu durum üzerine ambulansta görevli Acil Tıp Teknisyeni Uğur Hacıahmetoğlu'nun, yaşlı kadını kucağına alarak evine kadar taşıdığı kaydedildi.
Rize Valisi Kemal Çeber de konuya ilişkin sosyal medya hesabından, "Sağlık çalışanlarımızın sizden tek istekleri var. Salgınla mücadele için öngörülen kurallara uyun. Allah, Uğur gibi her kurumda fedakarca çalışan tüm kardeşlerimden razı olsun" paylaşımında bulundu.
Yakınlarının Yardım Etmediği KOVID-19 Olan Yaşlı Kadını Kucağında Taşıyan Sağlık ÇalışanıYakınlarının Yardım Etmediği KOVID-19 Olan Yaşlı Kadını Kucağında Taşıyan Sağlık Çalışanı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER