Yalan Haber Yapmakla Suçladıkları TRT Haber Ekibine Saldıran Yangın Mağduru Vatandaşlar

Günlerdir kontrol altına alınamayan yangınlar, yitip giden ormanlar, hayatlarını kaybeden canlar...

Yalan Haber Yapmakla Suçladıkları TRT Haber Ekibine Saldıran Yangın Mağduru Vatandaşlar

Günlerdir kontrol altına alınamayan yangınlar, yitip giden ormanlar, hayatlarını kaybeden canlar... İnsanların artık dayanacak gücü kalmadı!

TRT Haber, ilk önce yangınlarla ilgili haber yaparken bir anda yangını bırakıp PKK'lıların aileleri ile buluşmasını yayınlayarak insanların tepkisini çekti.

s-8a68f048031a9d381ddc97c77d4d8c20d46cd1

Ardından ise TRT muhabirinin 'Yangın durduruldu' diye haber yaptığı, ancak yangının durdurulamadığı bir vatandaş tarafından kaydedildi.

TRT Muhabirinin, 'Yangın Durduruldu' Diye Haber Yaptığı Sırada Arkada Ormanın Yandığı Görüldü -

Bu olayların üstüne ise yangın mağduru ve sabrı tükenmiş insanlar, TRT Haber ekibinin üzerine yürüdü ve 'Yalan haber veriyorsunuz' diye tepki gösterdi. O tepkilerden sonra ise olay kavgaya dönüştü:

Bu olayların üstüne ise yangın mağduru ve sabrı tükenmiş insanlar, TRT Haber ekibinin üzerine yürüdü ve 'Yalan haber veriyorsunuz' diye tepki gösterdi. O tepkilerden sonra ise olay kavgaya dönüştü: Bu olayların üstüne ise yangın mağduru ve sabrı tükenmiş insanlar, TRT Haber ekibinin üzerine yürüdü ve 'Yalan haber veriyorsunuz' diye tepki gösterdi. O tepkilerden sonra ise olay kavgaya dönüştü: 6107bc4137c1562c04cceba2.jpg
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER