Yapımı Kolay Lezzetli Mi Lezzetli Bir Tarif: Tavada Kolay Pizza Nasıl Yapılır?

Pizzayı kim sevmez! Şipşak bir pizza yapıp herkesi mutlu etmeye ne dersiniz? Yapımı Kolay Lezzetli Mi Lezzetli Bir Tarif: Tavada Kolay Pizza Nasıl Yapılır?Yapımı Kolay Lezzetli Mi Lezzetli Bir Tarif: Tavada Kolay Pizza Nasıl Yapılır? TAVADA KOLAY PİZZAPizza hamuru için;1 yumurta1/4.

Yapımı Kolay Lezzetli Mi Lezzetli Bir Tarif: Tavada Kolay Pizza Nasıl Yapılır?

Pizzayı kim sevmez! Şipşak bir pizza yapıp herkesi mutlu etmeye ne dersiniz? Yapımı Kolay Lezzetli Mi Lezzetli Bir Tarif: Tavada Kolay Pizza Nasıl Yapılır?Yapımı Kolay Lezzetli Mi Lezzetli Bir Tarif: Tavada Kolay Pizza Nasıl Yapılır?

TAVADA KOLAY PİZZA

Pizza hamuru için;1 yumurta1/4 SB yoğurt1 TK tuz1/2 TK şeker1,5-2 SB un1 TK kuru mayaÜzeri için;Domates sosuRendelenmiş kaşar peynirSucukSalamSosisBiberMısırZeytinHamur için gerekli malzemelerden unun dışına da kalanları karıştırın. Üzerine unu yavaş yavaş ekleyin. Hamuru oda sıcaklığında 20-25 dakika mayalanması için ağzı kapalı bir şekilde dinlendirin. Tavanın tabanı çapında yağlı kağıt kesin. Üzerine mayalanan hamuru dökün ve yayın. Domates sosu sürün. Rendelenen peynirleri serpin. Arzu ettiğiniz malzemeleri dizin. Tavanın çapından daha büyük bir yağlı kağıt kesin ve tavanın üzerine koyun kapağını kapatın. Kısık ateşte hamur pişene kadar pişirin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER