Yaşlı Kadına Bakıcı Şiddeti İddiası: 'Burada Beni Dövüyorlar'

Kadıköy’de Özbekistan uyruklu bir kadının, bakıcı olarak çalıştığı evdeki yaşlı kadına kötü muamelede bulunduğu iddia edildi.

Yaşlı Kadına Bakıcı Şiddeti İddiası: 'Burada Beni Dövüyorlar'

Kadıköy’de Özbekistan uyruklu bir kadının, bakıcı olarak çalıştığı evdeki yaşlı kadına kötü muamelede bulunduğu iddia edildi. Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde yaşlı kadının pencereye çıkarak ‘burada beni dövüyorlar’ diyerek yardım istediği görülüyor. 

Yaşlı Kadına Bakıcı Şiddeti İddiası: 'Burada Beni Dövüyorlar'Yaşlı Kadına Bakıcı Şiddeti İddiası: 'Burada Beni Dövüyorlar' Bakıcının bir arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilen görüntülerde, yabancı uyruklu bakıcının yaşlı kadına cinsel içerikli sözlü tacizde bulunduğu, terlik fırlattığı da görülüyor. Yaşlı kadının polise giderek şikayetçi olacağını ve ayağındaki yara izlerini göstereceğini söylemesi üzerine bakıcının ‘ne polisi ya jandarmaya göster’ diyerek dalga geçtiği yer alıyor. Yine Kayseri: Bu Defa da Ucuz Elma İçin -4 Derecede Onlarca Metre Kuyruk Oluştu... - Temizlik İşçileri Çöplerin Arasında Vatandaşın Kaybettiği Altınlarını Arıyor - Koronavirüsten Korkup Üç Ay Gizlice Havalimanında Yaşayan Adam Gözaltına Alındı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER