Yeni Akit'in Hedefinde Bu Kez Galatasaray Lisesi Var: 'Bizim İnancımızda Olmayan Bir Sistemle Kurulan Okuldur'

Yeni Akit gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın kendisini cahillikle suçlamasının ardından kaleme aldığı köşe yazısında Galatasaray Lisesi'ni hedef aldı. Ali Karahasanoğlu, kendisini cahillikle suçlayan Habertürk yazarı Fatih Al.

Yeni Akit'in Hedefinde Bu Kez Galatasaray Lisesi Var: 'Bizim İnancımızda Olmayan Bir Sistemle Kurulan Okuldur'

Yeni Akit gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın kendisini cahillikle suçlamasının ardından kaleme aldığı köşe yazısında Galatasaray Lisesi'ni hedef aldı.

s-5c8bbc3d8a6298b5996979603f1a2fb159c680
Ali Karahasanoğlu, kendisini cahillikle suçlayan Habertürk yazarı Fatih Altaylı 'ya cevap verdiği "Abdülaziz’in kurduğu Galatasaray’da, padişahın yeğenleri Samuel ve Florian ders veriyor" başlıklı yazısında, Galatasaray Lisesi'nin internet sitesindeki bilgilerine yer verdi.

"Bize Abdülaziz’in kurduğu, yerli ve milli bir okul olarak tanıtıyorlar"

s-203395d8e2ca14afc6ea1cb78db3428f2c0839
Karahasanoğlu, "Neymiş demek ki? Bizim inancımızda, örfümüzde olmayan bir sistem ile kurulan bir okul imiş.. Bunu överek anlatırken söylüyor, Galatasaray Lisesi’nin resmi sitesi.. Bize fazla bir şey söylemek, düşmez.." ifadelerini kullandı.Ali Karahasanoğlu, Galatasaray Lisesi'nin öğretmenlerinin isimlerini sıraladığı yazısını, "Diyeceğim şu ki, bu okulu da bize, Abdülaziz’in kurduğu, yerli ve milli bir okul olarak tanıtıyorlar ya.. Kimbilir, bize bunu dikte etmeye çalışanlar, yazılarında daha başka neleri, neler olarak yutturuyorlardır, siz düşünün.." diye noktaladı.

Ne olmuştu?

s-80c1a844b8d669f7322edd17ca7ddf4af60c5f
Lozan Anlaşmasını savunan Fatih Altaylı'yı Yeni Akit gazetesi, ''Gavur aşığı olmakla'' suçlamıştı. Altaylı da dün, köşesinden ''Gavur aşığı Karahasan!'' başlıklı bir yazı kaleme almıştı.

Ayrıca bakınız

Yeni Akit Yazarı Karahasanoğlu'ndan İBB'ye Tablo Eleştirisi: 'Haramın En Büyüğü, Yolsuzluğun En Rezili'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER