Yükü Çekemeyen Ata Keserli İşkence: Devlet Ata El Koyarak Bakımını Üstlendi

Hatay'da yükü çekemeyen ata keserle vuran bir kişi vatandaşlar tarafından görüntülendi. Olayın ardından yakalanan şahsa adli işlem başlatılırken Tarım ve Orman Müdürlüğü ata el koyarak bakımını üstlendi. Görüntüler Hatay'ın Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi.

Yükü Çekemeyen Ata Keserli İşkence: Devlet Ata El Koyarak Bakımını Üstlendi

Hatay'da yükü çekemeyen ata keserle vuran bir kişi vatandaşlar tarafından görüntülendi. Olayın ardından yakalanan şahsa adli işlem başlatılırken Tarım ve Orman Müdürlüğü ata el koyarak bakımını üstlendi.

s-67d0d4864b1844bb2694add613d2a097a58ca6
Görüntüler Hatay'ın Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'nde kaydedildi. At arabasıyla yük taşıyan bir kişi yükü çekemeyen ata eline aldığı keserle vurdu.

Bu durumu gören vatandaşlar ise bu anları cep telefonu kamerasıyla çekip görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Bu durumu gören vatandaşlar ise bu anları cep telefonu kamerasıyla çekip görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Bu durumu gören vatandaşlar ise bu anları cep telefonu kamerasıyla çekip görüntüleri sosyal medyada paylaştı. 6057316e993e695d22be152b.jpg
Görüntülerin yayılması üzerine Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Kısa sürede ata işkence yapan vatandaşı bulan polis şahsa adli işlem başlattı. Bu arada Arsuz Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri de ata el koyup bakımını üstlendi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER