Yumurtalarını Bağışlayarak Bir Kadının Anne Olmasını Sağlamıştı: 14 Yıl Sonra Biyolojik Kızını Kaçırıp İstismar Etti

Eugenia Ü., Zülfiya E.’nin yumurtasını kullanarak anne oldu.

Yumurtalarını Bağışlayarak Bir Kadının Anne Olmasını Sağlamıştı: 14 Yıl Sonra Biyolojik Kızını Kaçırıp İstismar Etti

Eugenia Ü., Zülfiya E.’nin yumurtasını kullanarak anne oldu. 14 yıl sonra Zülfiya E. ve eşi, küçük kızı kaçırdı. 5 ay boyunca bir eve hapsedilen ve istismara maruz kalan kız kaçarak ailesine kavuşmayı başardı.

s-28d021b2bad72c49549944121967f0385e4ac5
Eugenia Ü., Ece ElenaMacar asıllı Türk vatandaşı Eugenia Ü., 14 yıl önce kendisiyle aynı şirkette çalışan Türkmenistanlı Zülfiya E.'den donör yöntemiyle aldığı yumurtayı kullanarak doğum yaptı. Eugenia Ü., kızına Ece Elena adını verdi. Birkaç yıl sonra Aile Mahkemesi'ne başvuran Zülfiya E., çocuğun annesinin kendisi olduğunu ileri sürüp dava açtı. Dava sonucunda nüfus kaydında anne ismi Zülfiya olarak düzeltildi. Zülfiya bu sırada Fatih Ş. ile evlendi.

Otomobille önlerini kesip kızı kaçırdılar

s-50819e468d8e8e3ed0bf4139adca05a80fa49c
Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Mahkeme kararının ardından iki aile arasında husumet başladı. İddiaya göre, Fatih Ş. ile Zülfiya E., Eugenia Ü. ve Elena sokakta yürüdükleri sırada önlerini otomobille kesti. Eugenia Ü.'yü etkisiz hale getiren Fatih Ş. ile Zülfiya E., Ece Elena'yı zorla araca bindirerek kaçırdı. Kızın izine 5 ay boyunca bir daha ulaşılamadı. Aramalar sürerken Ece Elena, 5 ay boyunca biyolojik annesinin evinde zorla tutuldu. Yine iddiaya göre bu süre boyunca genç kız, Fatih Ş.'nin tacizlerine uğradı. Durumu Zülfiya E.'ye anlattığında ise her seferinde "O senin baban, ne isterse yapar" yanıtını aldı. Tacizlere karşı çıkan küçük kızın tuvalete kilitlendiği de ileri sürüldü.

Ece Elena, müzik dinleme bahanesiyle cep telefonundan babası Haydar Ü.'yü arayıp yerini bildirdi.

s-9494dc2b4b6ff9fbe0c253233a7f642729b6f4
Ardından kapıya gelen babasıyla koşarak uzaklaştı. Yıllarca gözünden sakınıp büyüttüğü kızının yaşadıklarını duyunca dehşete kapılan anne Eugenia Ü. ile kocası Haydar Ü. soluğu polis merkezinde aldı. Savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Gözaltına alınan Zülfiya-Fatih Ş. çifti, küçük kızın yasal durumuyla ilgili olarak aralarında hukuk davalarının devam ettiğini, bu nedenle iftiraya maruz kaldıklarını ileri sürerek suçlamaları reddetti.

Cinsel istismar, cebir, tehdit...

s-55f0f76555f88f21e9de6886c02fd6ae265910
Çocuğun "cinsel istismarı, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından cezalandırılmaları istenen Zülfiya-Fatih Ş. çifti, Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Danimarka'da Vizonların Ardından Kovid-19 Bulaşan Kediler de Öldürüldü - Fransa'da Güvenlik Yasa Tasarısı ve Polis Şiddetinin Protesto Edildiği Gösterilerde Olaylar Çıktı - Karantinada Olması Gerekiyordu: Kovid Pozitif Olan Minibüs Sürücüsünü Direksiyon Başında Yakalandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER