Zafer Partili Gürkan, trafik kazasında hayatını kaybetti

Zafer Partisi'nde basın danışmanı ve 14 Mayıs'taki seçimde milletvekili adayı olan Ceren Gürkan (29), geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza, gece saatlerinde Etimesgut ilçesinde çevre yolunda meydana geldi.

Zafer Partili Gürkan, trafik kazasında hayatını kaybetti

Zafer Partisi'nde basın danışmanı ve 14 Mayıs'taki seçimde milletvekili adayı olan Ceren Gürkan (29), geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza, gece saatlerinde Etimesgut ilçesinde çevre yolunda meydana geldi. Özcan Y. yönetimindeki 06 AR 2813 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarından park halinde bulunan 06 EU 2292 plakalı çekiciye çarptı. Kazada Özcan Y. yaralanırken, yanında bulunan Zafer Partisi Genel Merkezi'nde basın biriminde danışman olarak görev yapan ve 14 Mayıs 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili adayı olan Ceren Gürkan, hayatını kaybetti. Yaralı sürücü Özcan Y.'nin 2.93 promil alkollü olduğu belirlendi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Özcan Y. tedaviye alındı.



ÖZDAĞ'DAN TAZİYE MESAJI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kazayla ilgili Twitter hesabından taziye mesajı yayımladı. Özdağ, mesajında, "Zafer Partisi basın danışmanı ve milletvekili adayı sevgili kardeşim Ceren Gürkan, dün gece geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmiştir. Ceren Gürkan'ın ailesine ve bütün Zafer Partisi camiasına başsağlığı, Ceren kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Bodrum ilçe başkanı gözaltına alındı

 

Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi sonrası açıklama

 

Ümit Özdağ'a suç duyurusu

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER