En Çok Hangi Bayan Arabaları Tercih Ediliyor?

Bayanlar araba tercih ederken aracın görünüşünden sürüş kolaylığı kadar birçok faktöre dikkat ediyor. Peki, bu kriterleri karşılayabilecek en güzel bayan arabaları hangileri? İşte en çok tercih edilen bayan arabaları…

En Çok Hangi Bayan Arabaları Tercih Ediliyor?

Bayan arabalarında , kolay park edilebilen, içi ferah, otomatik vitesli, sempatik tasarımlı ve daha küçük olması önemlidir. Peki, bayanlar için en uygun arabalar hangileri? Türkiye pazarında en çok hangi araba modelleri tercih ediliyor?

Mercedes B Serisi

Ülkede en fazla tercih edilen modellerden biri Mercedes B serisi. Çeviklik ve konfor ile göz dolduran Mercedes B serisinin üretilen her 100 adedinden 49’unu kadınlar alıyor. En çok tercih edilen bayan arabaları arasında olduğu söylenebilir.

Fiat 500

Minik gövdesi ve sevimli çizimleriyle Fiat 500 Türkiye’de kadınların ilgi duyduğu modellerden biri oldu. Fiat 500 de Mercedes B serisi gibi ürettiği her 100 otomobilin 49’unu kadınlara satıyor. Sahip olduğu güvenlik teknolojileri ve kullanışlı iç dizaynı ile bayan arabası seçenekleri içerisinde gözdeler arasında. Kadın araba modelleri içerisinde Fiat 500, ufak bayan arabası modelleri içerisine dış ve iç tasarımı ile de kadın sürücülerin beğenisini kazanıyor.

MINI

Alman BMW grubuna geçen İngiliz markası MINI, Türkiye’de olduğu kadar dünyada da kadınların gözdeleri arasında.Bayan araba markaları içerisinde ilk akla gelenlerden biri olan bu model, hem modern dış tasarımı hem de kullanım kolaylığı ve her sene yenilenen tasarımıyla daha da ilgi çekiyor.

Ford B-Max

Güvenlikten en ufak bir ödün vermeden B sütununu ön ve arka kapıların içerisine entegre eden B-Max 5 yıldızlı gövde tasarımına sahip. Küçük bayan arabası olarak tercih edilen mini otomobiller sınıfındaki B-MAX araç kullanımında sunduğu rahatlık ve esneklikle kadınlar tarafından en çok tercih edilen modellerden. İç tasarımı ve güvenlik özellikleri ile de dikkatleri üzerine çeken Ford B-Max modeli kadınlar tarafından tercih ediliyor.

Nissan Micra

Nissan Micra uzun zamandır olduğu gibi hala kadınların en gözde arabalarından. Türkiye’de her 100 Micra’dan 67’si kadınlar tarafından alınıyor. Micra da genel kadın beğenisine uygun olarak kolay kullanımı ile tercih ediliyor. Küçük ve sevimli tasarımı ile de göz dolduruyor. Küçük bayan arabası modellerini tercih edecekler için Nissan Micra ilk sıralarda yer alıyor.

Toyota Yaris

Toyota Yaris dinamik dış tasarımı ve geniş versiyon seçenekleriyle kadınların en çok tercih ettiği modeller arasına giriyor. İç tasarımı açısından rahatlığıyla ön plana çıkan Toyota Yaris hibrit teknolojisinin sunduğu farklı ve sessiz sürüş deneyimiyle tam bir şehir arabası. Şehir içerisinde küçük kadın araba modelleri içerisinde Toyota Yaris öne çıkıyor. Hem dış tasarımı hem de boyutları açısından kadınların ilk tercihleri arasında yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER