Game of Thrones Netflix'te Var mı? Game of Thrones Nereden İzlenir?

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden Game of Thrones, sekiz sezonun ardından izleyicilerine veda etmişti. HBO tarafından yayınlanan Game of Thrones'un şimdilerde nerede izlenebileceği merak konusu oldu. Peki Game of Thrones nerede izlenir? Game of Thrones, Netflix'te var mı? İşte tüm detaylar...

Game of Thrones Netflix'te Var mı? Game of Thrones Nereden İzlenir?

Dünyanın en popüler dizilerinden biri olan Game of Thrones,2019 yılında sevenlerine veda etti. Şimdi dizinin sezonlarının nereden izleneceğini sevenleri ve yeni başlayacaklar merak ediyor. Peki, Game of Thrones dizisinin konusu nedir? Game of Thrones nerede izlenir? Game of Thrones Netflix'ten izlenir mi? İşte Game of Thrones'un nerede izleneceğine dair tüm detaylar haberimizde.

Game of Thrones Dizisinin Konusu Nedir? 

2011 yılında yayın hayatına başlayan Game of Thrones Buz ve Ateş şarkısı romanından uyarlanmıştır. Game of Thrones konusu, Westeros diyarında farklı amaçlar için soylu ailelerin verdiği taht mücadeleleridir. Yedi farklı krallığın ve ejderhaların bulunduğu bu diyarda karakterlerin bazıları onurlarını korumak için ölürken bazıları da hayatta kalmak için gururlarını ayaklar altına almayı tercih eder. Yed krallık demir tahttan yönetilir ve bu diyarda kışlar oldukça uzun ve çetin geçer.

Game of Thrones Dizisi Kaç Sezon ve Kaç Bölüm?

Game of Thrones dizisi 8 sezon ve 73 bölümden oluşmaktadır. Dizinin ortalama bölüm dakikası 55 dakikadır.

Game of Thrones Nereden İzlenir?

Game of Thrones HBO'nun bir dizisidir. HBO’ya abone olmak ve yeni bir uygulama indirmek büyük bir sorun olabilir, bu nedenle Game of Thrones’un zaten abone olduğunuz bir hizmette akış için uygun olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Teknik olarak Game of Thrones’a Hulu, Amazon ve Roku’dan erişilebilir. Ancak, bu seçeneklerin üçü de ek ödeme gerektirir.Bunların dışında Türkiye'de kullanılan popüler dizi platformlarından biri olan Blu Tv'de Game of Thrones'un tüm sezonlarını izleyebilirsiniz.

Game of Thrones Netflix'te Var mı?

Peki, Game of Thrones, en büyük yayın devi olan Netflix’te mevcut mu? Ne yazık ki dizi, HBO’nun kataloğundaki herhangi bir şeyle birlikte, Netflix’in devasa akış kitaplığında bulunmuyor...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER