Instagram'da Youtube Videosu Nasıl Paylaşılır?

Instagram'da youtube videosu paylaşmak için yapmanız gerekenler haberimizin devamında... 

Instagram'da Youtube Videosu Nasıl Paylaşılır?

Instagram'da youtube videosu paylaşmak için yapmanız gerekenler haberimizin devamında... 


İlk olarak paylaşılmak istenen videoya youtube'dan girin. Video linki kopyalayın. Tube2gram internet sitesine girin. Sitede üst kısımda yer alan sosyal medya platformlarından Instagram seçin. Çıkan penceredeki ilgili kutucuğa kopyalanan youtube video linki yapıştırın.
Youtube ise elbette hepimizin günde en az bir defa uğradığı dünyanın en büyük video paylaşım platformudur. Peki, dünyanın en çok kullanıcıya sahip sosyal medya uygulaması ile dünyanın en çok ziyaret edilen video paylaşım sitesi nasıl birleştirilir?
Video indirme işlemi için tercih edilebilecek birçok web sitesi ve program olsa da ben uzun zamandır kullanmış olduğum Savefrom.com sitesini kullanmanızı öneriyoruz.


Savefrom.com sitesini açın ve arama kısmına indirmek istediğiniz Youtube videosunun linkini yapıştırarak İndir butonuna basın. Video işlendikten sonra alt kısımda video kalitesini seçerek indirme işlemini başlatın.
Yukarıda bahsettiğim gibi Youtube videosunu indirdiyseniz artık Instagram’da paylaşmaya hazırsınız demektir. Unutmayın, Instagram şu an için sadece 30 saniye uzunluğunda videolar paylaşmamıza izin veriyor. Daha uzun videolar paylaşmak istediğimiz zaman ise öncelikle video üzerinde kesme işlemi yapmamız gerekiyor.


Açılan ekranda biraz önce indirdiğiniz Youtube videosunu seçin ve sağ üst kısımda yer alan İleri seçeneğini seçin. Bir sonraki ekranda video için farklı görüntü efektleri seçebilirsiniz.
Bir sonraki ekranda ise videoya açıklama ekleyebilir veya arkadaşlarınız arasından istediğiniz kişileri etiketleyebilirsiniz. Tüm işlemler bittikten sonra sağ üst kenarda yer alan Paylaş butonu ile videoyu hesabınızda paylaşabilir, dilerseniz story’e de ekleyebilirsiniz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER