Kedi Kısırlaştırma Ameliyatı Ne Kadar? Ücretsiz Kedi Kısırlaştırması Yapılıyor mu?

Artık neredeyse her evin bir kedisi var. Ev hayatına fazlasıyla alışan kediler de artık sokaklarda yaşayamaz oldu. Evde kedi beslemek isteyenlerin ve besleyenlerinse en çok merak ettiği konu kısırlaştırma ücretinin ne kadar olduğu?

Kedi Kısırlaştırma Ameliyatı Ne Kadar? Ücretsiz Kedi Kısırlaştırması Yapılıyor mu?

Artık neredeyse her evin bir kedisi var. Ev hayatına fazlasıyla alışan kediler de artık sokaklarda yaşamayaz oldu. Evde kedi beslemek isteyenlerin ve besleyenlerinse en çok merak ettiği konu kısırlaştırma ücretinin ne kadar olduğu? 2021 kedi kısırlaştırma ücreti ne kadar? 


Günümüzde en çok beslenen evcil hayvanlardan birisi haline gelen kediler hakkında pek çok merak edilen sorular mevcuttur. Kedi kısırlaştırma fiyat 2021 araştırmalarımızın sonucunda ulaştığımız bilgilere göre dişi bir kediniz var ise bu kedinizi kısırlaştırmak istiyorsanız ödemeniz gereken ücret 500 ila 800 lira civarında bir çok değişkene bağlı olarak oynamaktadır. Kısırlaştırmak istediğiniz evcil hayvanınız erkek kedi ise 350 ile 500 arasında bir ödeme yapmanız ön görülüyor.

Ameliyatsız kedi kısırlaştırma işlemleri ise çoğu kedi sahibinin tercih ettiği bir yöntem. Ameliyatsız kısırlaştırma için İstanbul Üniversitesi bu konuda bazı araştırmalar yürütüyor. Üniversitenin yapmış olduğu çalışmalara göre hayvanların canını yakmadan kısırlaştırma işlemi yapmak artık mümkün. 

Testis kesesine enjekte ile gerçekleşen bu işlem beş dakikadan fazla vaktini almıyor ve iyileşmesini beklemek gibi bir derdiniz de yok. İstanbul Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen bu hem dünya için hem bizim ülkemiz için çok mükemmel bir buluş olan kısırlaştırma yöntemi tüm hayvan severleri sevindirdi desek yalan söylemiş olmayız. 

Erkek Kedi Kısırlaştırma: 450-635 TL

Dişi Kedi Kısırlaştırma: 600-900 TL
 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER